Γ’ Εθνική: Τρεις αναβολές στον 8ο όμιλο

0
273

 

Η «Ωκεανίδα» δημιούργεί προβλήματα και στην διεξαγωγή των αγώνων του 8ου ομίλου, όπου έχουμε τρείς αναβολές αγώνων. Πιο συγκεκριμένα:

 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή του Νοτίου Ιονίου, κρατούν τα πλοία δεμένα στα λιμάνια της Ζακύνθου και της Κυλλήνης! Από το μεσημέρι του Σαββάτου υπάρχει απαγορευτικό απόπλου, λόγων των ισχυρών νοτιοανατολικών ανέμων που πνέουν στην περιοχή εντάσεως έως 8-9 μποφόρ.
Η αποστολή του ΑΟ Κατασταρίου ήταν να αναχωρήσει από το νησί με προορισμό την Τρίπολη το μεσημέρι του Σαββάτου αλλά η γραμμή προς την Κυλλήνη έκλεισε και έτσι η διοίκηση της ομάδας ζήτησε με έγγραφο της στην ΕΠΟ, επισυναπτόμενο και το έγγραφο του Λιμεναρχείου την αναβολή του αγώνα με τον Παναρκαδικό που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 24/2 και ώρα 13.30.

Για τον ίδιο λόγο δεν πήγε η Ένωση Ερμιονίδας στην Κεφαλονιά.

Τέλος, η αναμέτρηση μεταξύ του Αμβρυσσέα Διστόμου και του ΑΟ Υπάτου, είναι τη τρίτη που αναβλήθηκε από τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του ΑΟ Υπάτου στη σελίδα της στο facebook έκανε γνωστά τα εξής: “Πριν από λίγο είχαμε την επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτιας κ. Κώστα Νίκα, ο οποίος αφού ενημέρωσε τους αρμόδιους της ΕΠΟ για την κατάσταση του γηπέδου και του καιρού στο Δίστομο, ελήφθη η απόφαση για την αναβολή του σημερινού αγώνα! Ο ορισμός της ημερομηνίας του αγώνα θα γίνει τις επόμενες μέρες”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει και οι τρείς αυτές αναμετρήσεις θα γίνουν στις 9/3

Αναλυτικά:
Δεν θα γίνουν τα:
Παναρκαδικός-ΑΟΚ Ζακύνθου: Στάμος, Βαξαβανέλης (Αθηνών), Λυρής (Λέσβου)
Δίστομο-Υπατο: Θεοχάρης, Π.Σάκκας, Δ.Σάκκας (Θεσσαλίας).
Εικοσιμία-Ερμιονίδα: Κ.Καλαμάρης, Κ.Σούζας, Χρ.Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας).

Ενω γίνονται τα:
Λέρνα-Πελλάνα: Ι.Τσατσούλης (Αθηνών), Χαρ.Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Ν.Γενναίος (Αθηνών).
Βλαχιώτης-Παναργειακός: Αθ.Ρούσσος, Αθ.Μπουρτζοβίτης, Ν.Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)
Μανδραϊκός-Καλαμάτα: Βλάχος (Α.Αττικής), Ζήδρας, Νικολάου (Αθηνών).
Πάμισος-Ασπρόπυργος: Παναγάκος (Λακωνίας), Τσούκας (Αρκαδίας), Σόβολος (Λακωνίας).