Α1 Αργολίδας: Πάλεψαν με τον αέρα και το κρύο Ποσειδώνας Διδύμων και Σπέτσες

0
402

Με κύριο αντίπαλο τις καιρικές συνθήκες πάλεψαν σήμερα Ποσειδώνας Διδύμων και Σπέτσες. Απίστευτο κρύο, πολύ δυνατό αέρας που έπαιρνε την μπάλα με το που σηκωνόταν αυτή απο το έδαφος, είχαν να αντιμετωπίσουν οι δυο ομάδες.

 

Η ομάδα των Σπετσών κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και αυτό το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Στο 37’ απο κόρνερ του Ερέκι, ο Ζώης με σουτ στη γωνία του Μαμουτάι πέτυχε το 1-0.

Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερα σημαντική φάση και περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ποσειδώνας προσπάθησε να πιέσει, ψάχνοντας τον Κέλλη. Και απείλησε με τον Κέλλη (απίστευτη επέμβαση του Κορωνάκη με βήματα πίσω σε πλασέ ), με τον Σαλλάκου, με τον Σ.Κονδύλη (που απο κοντά ο αέρας του πήρε τη μπάλα) και με σουτ του Οικονομόπουλου ΙΙ λίγο έξω.

Οι Σπέτσες προσπάθησαν να βγουν στις αντεπιθέσεις. Στο 50’ απο συνδυασμό Βιγκλιάρη-Ερέκι και παράλληλο γύρισμα δεν πρόλαβαν Ζώης και Μλάντοφ, ενα σουτ του Ερέκι (απο μπαλιά του Σιδέρη) απέκρουσε ο Μαμουτάι και τελος συνεχόμενα σουτ των Τσάνα, Σιδέρη, Μλάντοφ κόπηκαν.

 

Συνθέσεις

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Μούγιος, Σ.Κονδύλης, Οικονομόπουλος- Ν.Αποστόλου (85’ Οικονομόπουλος ΙΙ), Δ.Προσίλης, Σαλλάκου, Αντ.Κονδύλης (55’ Αντωνόπουλος)- Τρέσα, Κέλλης, Μπροδήμας (67’ Δήμιζας).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Δ.Μπατάκος): Κορωνάκης- Τρόκσι, Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Σκαβάτσος- Σούλιας, Μλάντοφ (92’ Μπαλτάς), Σιδέρης (89’Καραζούπης)- Ερέκι (90’ Παπανδρέου), Ζώης (64’ Τσάνας), Κουμπέγια.