Γ’ Εθνική: Με Σπάθα στον πάγκο κατά του Παναργειακού ο Αστέρας Βλαχιώτη

0
637

 

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Αστέρας Βλαχιώτη ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βασίλη Σπάθα. Μια εξέλιξη λίγο-πολύ αναμενόμενη μετά το 0-0 στην Κεφαλονιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη: “Τέλος ο Μμπάμπης Πετρίδης από τον Αστέρα Βλαχιώτη! Νέος προπονητής ο νυν τεχνικός διευθυντής Βασίλης Σπάθας!”

“Ευλογία που είχα αυτούς τους παίκτες!”

Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη, Μπάμπης Πετρίδης, μέσω της mikriliga.com ευχαρίστησε τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε στον ένα μήνα που καθοδήγησε την ομάδα της Λακωνίας!

Αναλυτικά η δήλωση του Πετρίδη: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία. Αισθάνομαι να πω ότι ήτανε ευλογία που σας είχα υπό την καθοδήγηση μου για 29 ημέρες. Αποτέλεσμα τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Εύχομαι τέλος ο καθένας σας ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους του. Και για το τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν τεράστιο άνθρωπο και κύριο που εάν δεν υπήρχε δεν νομίζω να τα είχαμε καταφέρει. Νίκο Χελιώτη και πάλι ευχαριστώ από καρδιάς για όλα…”

Να σημειωθεί οτι ο Αστέρας Βλαχιώτη , που δίνει την μάχη του για να μείνει στην κατηγορία, υποδέχεται την Κυριακή τον Παναργειακό, έχοντας στη διάθεση του προπονητή του και τους Σαμπατάκο, Κακιώνη οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.