Γ’ Εθνική: Σκληρή απάντηση της Ένωσης Ερμιονίδας στον Αμβρυσσέα Διστόμου

0
653

 

Εκπληξη προκάλεσε στην διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας η ανακοίνωση που έβγαλε ο Αμβρυσσέας Διστόμου καταγγέλλοντας κακή φιλοξενία στον αγώνα της Κυριακής.

 

Η Ερμιονίδα απαντά οτι δεν έγινε κανένα επεισόδιο- όπως αποδεικνύεται απο το φ.α., υπήρξαν αψιχαμίες μεταξύ ποδοσφαιριστών αλλά μέχρις εκεί. Αντίθετα δυο ποδοσφαιριστές τους κι ένας παράγοντας απο τον πάγκο έβριζαν συνέχεια τους φίλους της Ένωσης στην εξέδρα. Τέλος, όπως σημειώνει, ας ψάξουν αλλού να βρουν τα αίτια της ήττας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κατά τα άλλα φίλου σωματείου του Αμβρυσσέα Διστόμου περί επιθέσεων μελών της Διοίκησης μας προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας τους.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας- που άλλωστε αποτυπώθηκε στο λευκό φύλλο αγώνος- καμία επίθεση από κανέναν παράγοντα δεν έγινε. Εκτος αν η προσπάθεια να χωρίσουμε ποδοσφαιριστές θεωρείται επίθεση. Όσον αφορά για συμπεριφορές καλό είναι να δούνε τους ποδοσφαιριστές του με το νούμερο 4 και 5 οι οποίοι χειρονομούσαν και εξύβριζαν φιλάθλους. Οπως επίσης τον κύριο με το σκούφο που καθόταν στον πάγκο τους και χειρονομούσε αδιάκοπα.

Η Ένωση Ερμιονίδας ξέρει να φιλοξενεί και ουδέποτε έχει αντιμετωπίσει η έχει κληθεί σε απολογία για τέτοιες συμπεριφορές

Όσον αφορά το τραπέζι του ΔΣ σε ουζερί που ενόχλησε να ζητήσουμε συγνώμη που πανηγυρίζαμε την σωτηρία της ομάδας.

Για τις αιχμές όσον αφορά την απόδοση της ομάδας σε παιχνίδι θα αναφέρουμε απλά ότι καθε Κυριακή παρακολουθούμε εκπλήξεις ακόμα και σε αγώνες των πρωτοπόρων στις έδρες τους που στους ανθρώπους του Αμβρυσσέα ίσως φαίνονται πονηρές και θα πρέπει να περιμένουμε ανακοινώσεις εναντίον όλων.

Κύριοι, μην προσπαθείτε την βαθμολογική σας θέση να την αποδώσετε σε άλλους, οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα εκεί που η Ερμιονίδα έχει αποδείξει επί σειρά ετών το μέγεθος της και δεν είστε σε θέση εσείς ούτε κανείς να κρίνετε την ιστορία μας.
Με τιμή το ΔΣ Ένωσης Ερμιονίδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ

Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Συγχαίρει το διαιτητικό τρίο του σημερινού αγώνα στο Κρανίδι με την Ένωση Ερμιονίδας.
– Είναι στη δυσάρεστη θέση όμως να καταγγείλει την φιλοξενία των γηπεδούχων για αισχρή και άνανδρη συμπεριφορά εναντίον των ποδοσφαιριστών μας, των προπονητών και σε μέλη του Δ.Σ
⁃ Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Ερμιονίδας μπορεί να πανηγυρίζουν στα ουζερί και να λένε «εις υγείαν, και του χρόνου στη Γ’ Εθνική» Ομως άνοιξαν λογαριασμούς με την εχθρική και άκρως απαράδεκτη φιλοξενία, βρίζοντας ο γενικός αρχηγός τους, από τον πάγκο από το πρώτο λεπτό ποδοσφαιριστές μας, όπως επίσης παράγοντες απο το Δ.Σ Της Ερμιονίδας, παίχτες και προπονητές μας, και συνεχίστηκε με την λήξη προκαλώντας μας τόσο τους παίκτες – προπονητές αλλά και σε μέλη απο το συμβούλιο του Αμβρυσσέα, λέγοντας εμείς θα σας ρίξουμε…
⁃ Αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο…που είναι ανεπίτρεπτα
⁃ Μια ομάδα την οποία φιλοξενήσαμε άψογα στον πρώτο γύρο για άγνωστο ή γνωστό λόγο οπως διαβάζουμε όλη την εβδομάδα στην πλειονότητα των site δημιούργησαν μια κατάσταση που ντροπιάζει πάνω απ ‘ όλα την ιστορία αυτής της ομάδας που αγωνίζεται συνεχόμενα χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα.
⁃ Εμείς πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή , τίμια και καθαρά , με τις άριστες φιλοξενίες των ομάδων στο Δίστομο και την επόμενη χρονιά θα είμαστε ξανά στο δρόμο σας για να πάρετε ξανά μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού!

ΥΣ: Μια ομάδα, ο Αμβρυσσέας και είμαστε περήφανοι για αυτό… άνοιξε την άμυνα της σαν τριαντάφυλλο για να δεχθεί γκόλ σε μάτς οριακό για την κατηγορία με ανταγωνιστική ομάδα της Πελοποννήσου στο θέμα παραμονή….. «Η αποθέωση του Fair Play»
Πάρτε μαθήματα κύριοι της Ιστορικής Ένωσης Ερμιονίδας
Το Δ.Σ”