Γ’ Εθνική: Είχε ευκαιρίες αλλά δυσκολεύθηκε στο γκολ ο Παναργειακός με την Λέρνα

0
754

 

Ανώτερος μεν ο Παναργειακός, ευκαιρίες είχε, όμως αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και τελικά χρειάσθηκε ενα εύστοχο κτύπημα πέναλτι για να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Ένωση Λέρνας.

“Παγωμένη” η ατμόσφαιρα στο Αργος μετά τις τελευταίες εξελίξεις, γύρω στα 100 άτομα στην εξέδρα και περίπου 40 οι φίλοι των φιλοξενούμενων.

Ο Παναργειακός ξεκίνησε πιεστικά, είχε κυκλοφορία, αλλά ήταν και φλύαρος, με πολλές πάσες. Οσο καθυστερούσε δε, το γκολ, τόσο το άγχος μεγάλωνε.

Στο 4′, στο 20′ είχε σουτ του Μαρουκάκη έξω και στο 30′ το σουτ του σταμάτησε ο Κατσαούνης. Στο 28′ έξω πέρασε και σουτ του Καδά.
Η πιο σπουδαία ευκαιρία στο 45′ όταν ο Μαρουκάκης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Ενωση Λέρνας είχε την ατυχία να χάσει με κτύπημα στα πλευρά τον στόπερ της Γ.Σελλή (μετά απο σύγκρουση με τον Κατσαούνη), ωστόσο συνέχισε να στέκεται καλά τακτικά, παρότι πριν το ημίχρονο έχασε με τραυματισμό και τον Κρεμμύδα. Επιθετικά είχε ενα σουτ του Μπιτζή εξω και μια άλλη προσπάθεια με αποδέκτη τον ίδιο, αλλά ο Φαρμάκης πρόλαβε.

Στο 48′ σουτ του Μπουντόπουλου πέρασε άουτ, στο 60′ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Μενδρινού.

Στο 62′ απο πλάγιο της Λέρνας χάθηκε η μπάλα, βγήκε κάθετη προς τον Μπουντόπουλο, ο Κατσαούνης αναγκάσθηκε να τον ανατρέψει, το πέναλτι κτύπησε ο Μενδρινός και έτσι έγινε το 1-0.

Η πίεση συνεχίσθηκε και στο 73′ σουτ του Μπουντόπουλου απέκρουσε ο Κατσαούνης, στο 90′ ο Καρούτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσαούνη σχεδόν εξ επαφής.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Φαρμάκης-Παναγιώτου, Κυριακόπουλος, Μαρίνης,
Γερόλυμος (46′ Παιδάκης)- Τσιμικλής, Μενδρινός, Μουσταφά (70′ Καρούτης)- Καδάς, Μαρουκάκης, Μπουντοπουλος (90′ Μπούτας).
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσαουνης- Λέρμας, Κάπλατζης, Σελλής (20′ λ.τρ. Καϊάφας), Μούγιος- Τσουρδίνης, Τριαντάφύλλου, Αϊβαλιωτης- Κρεμμύδας (35′ λ.τρ.Αντωνόπουλος), Μανιάτης (80′ Γάτσιος) -Μπιτζής.