Α1 Αργολίδας: Εύκολα η Κορωνίδα Κοιλάδας 4-2 τον Αριστείωνα

0
344

 

Μετά της δυο συνεχόμενες ήττες της, η Κορωνίδα Κοιλάδας επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με το ευρύ 4-1 σε βάρος του Αριστείωνα.

 

Πολύ καλή σήμερα η Κορωνίδα, αυτή τη φορά ήταν και αποτελεσματική, πέτυχε δυο γκολ στο ξεκίνημα και απο κει και μετά κύλησαν όλα ομαλά.
Απέναντι υπήρχε ο Αριστείωνας Λυγουριού, που δεν παρουσίασε τίποτα το ιδιαίτερο, έκανε πολλά λάθη και αν και μείωσε σε 3-1 δεν έδειξε οτι μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο.

Στο 20′ και στο 22′ με σχεδόν δυο απανωτά γκολ ο Σχοινάς πέτυχε το 1-0 και 2-0.
Η Κορωνίδα έλεγχε το ρυθμό και μάλιστα το 35′ είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Σε σέντρα του Σχοινά ο Πνευματικός απέκρουσε η μπάλα πήγε στον Κ.Μπάζο, ο οποίος σε κενό τέρμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο , όταν στο 55′ έγινε το 3-0 απο τον Σχοινά και πάλι, ο οποίος αξιοποίησε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Ο Αριστείωνας κέρδισε πέναλτι στο 65′ σε χέρι αμυντικού, το κτύπησε ο Νέτζα και μείωσε σε 3-1.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο 84′ απο τον Παπασταύρου, χωρίς να υπάρχει εν τω μεταξύ κάτι ιδιαίτερο αναφοράς.

 

Συνθέσεις
ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Αθ.Τσιρόπουλος): Μουράτης- Λάμπρου, Ντάνιελ, Οψιμούλης, Τσούνη- Μέγας, Τσίτσης, Στ.Μπάζος (83′ Τσιάλαφος)- Παπασταύρου, Σχοινάς, Κ.Μπάζος (65′ Κουτσαύτης)
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ Λ. (Τ.Κοντός):Πνευματικός-Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Θεοδοσίου (21’λ.τρ. Ρούμπος), Πίτρης- Καραμάνος, Μπάλας, Νέτζα (67′ Μπέκας)- Μαρκάκης (72′ Μ.Γαλάνης), Καζάς, Οψιμούλης (72′ Ρέκκας).