Γ’ Εθνική: Με αρκετές ελλείψεις ο Παναργειακός κατά της Ένωσης Λέρνας

0
408

 

Με αρκετές ελλείψεις και πάλι ο Παναργειακός υποδέχεται αύριο στις 3μμ., την γειτονική ομάδα της Ένωση Λέρνας.

Πιο συγκεκριμένα, για την ομάδα του Άργους εξακολουθούν να είναι τιμωρημένοι οι Παπαϊωάννου, Μπριλάκης. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Καλύβας και Συρεγγέλας, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.
Απο την άλλη, υπάρχουν και δυο επιστροφές, των Κυριακόπουλου και Μπουντόπουλου.

Ενδιαφέρον έχει σίγουρα η αντίδραση της ομάδας την επόμενη μέρα, δηλαδή μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και την αποχώρηση του Αντωνόπουλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουσθεί κάτι για νεο προπονητή και δεν αποκλείεται να συνεχίσει η ομάδα με το δίδυμο Χρήστου Αγγελόπουλου-Γιώργου Διαμαντή (ο πρώτος ήταν βοηθός του Αντωνόπουλου και διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα για την κατηγορία, ενω ο τωρινός γενικός διευθυντής Γ.Διαμαντής έτσι κι αλλιώς είναι προπονητής και οδήγησε πέρυσι στον Ερμή Κιβερίου στην Γ’ Εθνική).

Απομένουν ακόμη 7 παιχνίδια (εκτός του αυριανού) τα οποία κατα σειρά είναι: Βλαχιώτης-Παναργειακός, Παναργειακός-Εικοσιμία, Παναργειακός-Ενωση Ερμιονίδας, Πελλάνα-Παναργειακός, Παναργειακός-ΑΟΚ Ζακύνθου, Μανδραϊκός-Παναργειακός, Παναργειακός-Πάμισος.

Απο την άλλη, η Ένωση έχει κατασταλάξει τελευταία σε ενα σχήμα, παρουσιάζει μια δεμένη ομάδα που μάχεται για το καλύτερο. Ο Λουκάς Κούρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.