Α1 Αργολίδας: Πέρασε και απο τον Πανασιναϊκό ο Τροιζηνιακός

0
656

 

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε σήμερα ο Τροιζηνιακός, επι του Πανασιναϊκού, με σκορ 2-0 κι ενω θα μπορούσε να είχε διευρύνει την νίκη του με βάση τις ευκαιρίες. Ετσι συνεχίζει να διεκδικεί την τιμητική 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα

 

Απο την άλλη η ομάδα της Ασίνης και πάλι είχε προβλήματα, αφου υποχρεώθηκε σε τρείς αναγκαστικές αλλαγές. Ο νέος προπονητής επέλεξε να παίξει με 3 κεντρικούς αμυντικούς , έπαιξε κλειστά επιδιώκοντας να βγει στις αντεπιθέσεις, όμως τελικά δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Τροιζηνιακός επιβεβαιώνοντας το ότι βρίσκεται σε φοβερή φόρμα, είχε απο το πρώτο ημίχρονο τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, το έκανε όμως στην αρχή του δευτέρου.Στην συνέχεια τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ομάδα του Γαλατά.

Στο 30′ απευθείας κόρνερ του Σταματέλλου απο αριστερά, η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 40′ φάουλ του Σταματέλλου, η μπάλα πάλι στο δοκάρι και στη γραμμή τέρματος.
Ο Τροιζηνιακός που είχε την κατοχή μπάλας είχε μια ακόμη ευκαιρία, πάλι απο στημένο, όταν ο Σούχλας έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών και στην συνέχεια ο Σαμπάνης σχεδόν απο τη γραμμή δεν την βρήκε καλά.

Στο 49′ προσπάθεια του Μητρώκα απο αριστερά και γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, εκεί κινήθηκε ο Κατσέλη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση απο τους φιλοξενούμενους συνεχίσθηκε. Ο Σούχλας βγήκε τετατετ στο 65′, ο Τσακάλης τον σταμάτησε.
Στο 74′ έγινε το 0-2. Σέντρα του Κατσέλη ο Σούχλας στο δεύτερο δοκάρι, σκόραρε.

Στο 85′ άλλη μια κλασική ευκαιρία με τον Σούχλα που σε κενό τέρμα σχεδόν δεν σκόραρε.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Γιαν.Ευθυμίου): Τσακάλης- Γ.Ταμπάκης (74′ λ.τρ. Τοπάλι), Ρεβίθης, Αν.Ταμπάκης- Μέξη, Δ.Καββεζός, Τεμέλκοφ, Καζολιάς, Καλλιάνος (55′ λ.τρ. Κασάνος)- Κωστόπουλος, Α.Καββεζός (46′ λ.τρ. Ν.Τσίρος).
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Ντελίου- Μπατζάβαλης (75′ Καρνέζης), Καλύβας, Σαμπάνης Δ., Δελαπόρτας- Γκιών, Σταματέλλος, Μητρώκας- Μικρός, Σούχλας (85′ λ.τρ. Μαρίνης), Κατσέλη.