Α1 Αργολίδας:Εύκολα πέρασε με 3-0 απο τον Πανναυπλιακό ο Φοίνικας

0
701

 

Την δική του πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζει στον δεύτερο γύρο ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, που σήμερα πέρασε απο την Αγία Τριάδα, επικρατώντας με 3-0 του Πανναυπλιακού.

 

Η ομάδα της Νέας Επιδαύρου, ήταν γενικά καλύτερη σε όλο τον αγώνα, ειδικά στο δεύτερο
ημίχρονο. Απο την άλλη, ο Πανναυπλιακός, που είχε και πάλι απουσίες, αυτή την φορά ήταν κακός και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ο Γεωργιόπουλος με σουτ απο την περιοχή, σε φάουλ του Μπερμπατιώτη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια προσπάθεια με τον Γεωργιόπουλο, γύρισμα, δεν βρήκε ο Γεωργίου αρχικά, στη συνέχεια ο Χατζόπουλος έκανε αδύναμο σουτ πάνω στον Ιμεράι.
Στο 52′ κούρσα του Καπετανκωνσταντή απο αριστερά και γύρισμα και με εξουδετερωμένο τον Ιμεράι, ο Χατζόπουλος μόνος έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 55′ απο κάθετη του Καπετανκωνταντή ο Δρούγκας βγήκε απέναντι στον Ιμεράι και πέτυχε το 0-2.

Ακολούθησαν: προσπάθεια του Γεωργιόπουλου απο αριστερά και γύρισμα στον Χατζόπουλο που απέναντι στον Ιμεράι σούταρε εκτός. Νεα προσπάθεια του Γεωργιόπουλου και γύρισμα ο Ιμεράι βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή έφθασε στον Χατζόπουλο κιαυτός σχεδόν σε άδειο τέρμα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Μια ακόμη προσπάθεια του Γεωργιόπουλου και γύρισμα για τον Γεωργίου, τον πρόλαβε ο Τσαβδαράς.

Στο 83′ ο Γεωργίου έφυγε μόνος απο το κέντρο, προχώρησε, πλάσαρε τον Ιμεράι και πέτυχε το 0-3.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Β.Μπάρδης- Δ.Ψαθάς): Ιμεράι- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Τσαβδαράς- Μανιφάβας, Κούρτης, Γιωρή- Μουταβελής (84′ Κασνέτση), Χύσο, Παπαμάρκου (62′ Μπάρδης).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Χατζηφόρος- Κωστόπουλος (85′ Μέτσκα), Λιμνιάτης,
Καπετανκωνσταντής, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Ντόκο (85′ Βαρβαρέσος), Δρούγκας (68′ Διδασκάλου)- Γεωργιόπουλος (75′ Τσαούσης), Χατζόπουλος, Γεωργίου.