Γ΄Εθνική:Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον πρώην προπονητή του Παναργειακού Γιώργο Αντωνόπουλο

0
564

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά την αποχώρησή του από την ομάδα και για την συνεργασία που είχε με την διοίκηση, τους παίκτες και τους στενούς του συνεργάτες, εξέδωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

 

Αναφέρει αναλυτικά:
“Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους κ.κ. Αντώνη και Γιάννη Λυμπέρη, καθώς και όλο το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου να ηγηθώ της αγωνιστικής προσπάθειας για την δημιουργία ενός ισχυρού Παναργειακού.

Τον κ. Γιώργο Διαμαντή για την πολύτιμη στήριξη του από το καλοκαίρι μέχρι και την τελευταία στιγμή μου ως προπονητής της ομάδας, πάντα έτοιμος να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τους αφανείς “ήρωες” φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που με βοήθησαν δουλεύοντας σκληρά σε επαγγελματικά πρότυπα κάνοντας το έργο μου ευκολότερο.

Την πόλη του Άργους που στήριξε και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια και να θυμάται πως στο τέλος θα είναι περήφανη για την ομάδα της που προτίμησε μια αξιοπρεπή ήττα παρά μια ανέντιμη νίκη.

Τέλος, εκτός από το ευχαριστώ θα ήθελα να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στους άμεσους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κόντρα στον καιρό κατάφεραν να ταξιδέψουν αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Να είναι χαρούμενοι και ήσυχοι με τη συνείδησή τους όπως είμαι και εγώ και να θυμούνται πως καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη.

Ο Παναργειακός έβαλε τις βάσεις και εύχομαι πάνω σε αυτές να συνεχίσει να χτίζει δημιουργώντας μια ομάδα που σέβεται την διαδικασία του ποδοσφαίρου ακόμη και αν αυτός ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος.
Καλή συνέχεια”.