Α1 Αργολίδας: Νέος προπονητής του Πανασιναϊκού ο Γιάννης Ευθυμίου

0
538

 

Ο Γιάννης Ευθυμίου είναι απο χθές ο νέος προπονητής του Πανασιναϊκού, διαδεχόμενος τον Γιώργο Αγγέλαινα, ο οποίος αποχώρησε πρινμερικές ημέρες και μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Πανναυπλιακό.

 

Να θυμίσουμε οτι ο Ευθυμίου τον προηγούμενο ενάμισυ χρόνο ήταν στον Αριστείωνα Λυγουριού, από που αποχώρησε πριν τις γιορτές.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑ’Ι’ΚΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη θέση του προπονητή με τον Γιάννη Ευθυμίου!
Η συμφωνία είναι για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, καθώς και για την επόμενη.
Ο νέος μας προπονητής είχε πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, όπου αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική. Ως προπονητής ξεκίνησε απο τον Ασκληπιό και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στον Αριστείωνα Λυγουριού!
Του ευχόμαστε καλορίζικος, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Προηγήθηκε ανακοίνωση που αφορούσε την λύση συνεργασίας με τον Γ.Αγγέλαινα:
Μετά απο κοινή απόφαση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Αγγέλαινα και της διοικήσεως, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας.
Ευχαριστούμε το Γιώργο για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας απο το καλοκαίρι, ξεκινώντας αρχικά ως βοηθός του Χρήστου Βουρνάζου, και απο τις 28/11 απο τη θέση του Πρώτου προπονητή, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες!”