Γ’ Εθνική: 5σφαιρη σήμερα η Ένωση Λέρνας απέναντι στον ΑΟ Εικοσιμίας

0
499

 

Εναν περίπατο έκανε σήμερα η Ένωση Λέρνας, με αντίπαλο την ομάδα της Κεφαλονιάς, η οποία ήρθε με μόλις 11 ποδοσφαιριστές. Τελικό σκορ 5-0, σε ενα παιγνίδι που δεν αντέχει σε περισσότερη κριτική, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας.

 

Η εμφάνιση αυτή και το σκορ, είναι θετικά στοιχεία στην προσπάθεια που γίνεται ώστε μέχρι το τέλος οι εμφανίσεις να είναι αξιοπρεπείς αλλά και να υπάρξει ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών.
Τα πολύ γρήγορα γκολ έκριναν την αναμέτρηση αφου ήταν φανερό πως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δυνατότητες και ήρθαν απλά για να έρθουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέρνα κατέβασε ρυθμό, ο Κούρος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς και ουσιαστικά μετά το 50′ και οι δυο ομάδες περίμεναν την λήξη.

Στο 2′ διπλή ευκαιρία με τους Αϊβαλιώτη και Μπιτζή, με τον Τσέκα να αποκρούει.
Στο 3′ ο Μπιτζής άνοιξε το σκορ.
Στο 9′ με σουτ του Μπιτζή το 2-0.
Στο 30′ ο Τσεκα σταμάτησε τον Μπιτζή.
Στο 41′ ο Αϊβαλιώτης πέτυχε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 48′ απο προσπάθεια του Αντωνόπουλου και παρεμβολή του Στεφανάτου, η μπάλα στα δίχτυα και το 4-0.
Το σκορ διαμορφώθηκε στο 80′ με σκόρερ τον Μπιτζή, σε σέντρα του Λέρμα.

 

Συνθέσεις:
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσαούνης, Κρεμύδας (65′ Παντελή), Σελλής, Κάπλατζης, Καϊάφας (46′ Μπακατσέλος)- Μούγιος (46΄Λέρμας), Τσουρδίνης, Τριανταφύλλου (50′ Αντωνόπουλος)- Αϊβαλιώτης, Μπιτζής, Μανιάτης
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Τσέκα, Κορσιάνοφ, Στεφανάτος, Τανουσάι, Ντουκάι, Κορσαιανός, Μπούσι, Πολλάτος, Χρηστάτος, Λαμπρόπουλος, Πολυδωράτος, Νινέτος.