Α1 Αργολίδας: Από το πρώτο ημίχρονο ο Αριστείωνας 2-1 τον Ατρόμητο

0
513

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Αριστείωνας Λυγουριού, δείχνοντας ότι ξεπερνάει την κρίση του προηγούμενου διαστήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το καλημέρα. Αφού στο 1′, από κόρνερ, με κεφαλιά ο Γαλάνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37′ από μεγάλη μπαλιά του Μιχαλόπουλου, Γαλάνης και Πνευματικός δεν συνεννοήθηκαν καλά, ο Οψιμούλης παρενεβλήθη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση σχεδόν άμεσα, αφού στο επόμενο λεπτό, σε σέντρα του Μαρκάκη απο δεξιά, ο Καζάς με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.
Αυτές ήταν όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα, κράτησε τη μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για την ισοφάριση. Εγιναν αρκετά σουτ από τους Κοσμά και Σαρακινιώτη τα οποία εξουδετέρωσε ο Πνευματικός. Σε δυο-τρεις περιπτώσεις δε, ο Οψιμούλης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει.

Ο Αριστείωνας που προσπαθούσε να βγει στις αντεπιθέσεις, στο 80′ έβγαλε τον Μπέκα σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Πιττερός.

Στο 90′ είχαμε την πιο αμφισβητούμενη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα, μετά απο μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Λιαγκρής που ήταν ακάλυπτος σταμάτησε, ήρθε ο Σαρακινιώτης απο πίσω για να βγει τετατετ, όμως η επόπτης βιάστηκε να σηκώσει οφσάιντ τον πρώτο και ο διαιτητής το σφύριξε σταματώντας την φάση…

 

Συνθέσεις:
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Π.Κοντός): Πνευματικός – Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Θεοδοσίου, Πίτρης- Καραμάνος, Ρούμπος- Μπάλας (88′ Δ.Κόλλιας)- Μαρκάκης (60′ Μπέκας), Καζάς (85′ Ι.Σ.Ρέκκας), Νέτζα (30′ λ.τρ.Οψιμούλης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Πιττερός- Δ.Μιχαλόπουλος, Προύντζος, Λιαγκρής, Γκρίτζαλης- Μπούρης, Σαρακινιώτης, Θ.Γκολέμης (46′ Ζέρβας)- Οψιμούλης, Κοσμάς, Τζάς (46′ Μπόμπος).