Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσαν απο έναν ποδοσφαιριστή Ένωση Λέρνας και Ένωση Ερμιονίδας

0
526

 

Απο έναν ποδοσφαιριστή ανακοίνωσαν σήμερα η Ένωση Λέρνας και η Ένωση Ερμιονίδας. Και οι δυο ομάδες της Αργολίδας προχώρησαν σε αυτές τις κινήσεις με στόχο να μεγαλώσουν το ρόστερ τους. 

 

Η Ένωση Λέρνας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδωρόπουλο, γεννημένο στις 14 Ιουνίου του 1999 και αγωνίζεται ως μέσος. Προηγούμενη ομάδα η Α.Ε.Κ. Αργους.
“Καλωσορίζουμε τον Αντώνη Θεοδωρόπουλο στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Η Ένωση Λερνας ευχαριστεί την ομάδα της Α.Ε.Κ. Αργους και τον Χρήστο Γαλάνη για την μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Να σημειώσουμε οτι στις τάξεις της ομάδας εντάχθηκε και πάλι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Γάτσιος, ο οποίος είχε σταματήσει το καλοκαίρι.

Η Ενωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πολ Κατσέτης, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χάφ. Προηγούμενα club στα οποία έχει αγωνιστεί ο Πολ είναι η Sydney Olympic, AS Trencin, Western Sydney, Catania u19 και ΑΕΚ.

“Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πραγματοποίηση των στόχων του”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωσης της Ένωσης Ερμιονίδας.