Γ’ Εθνική: Τέλος απο τον Παναργειακό ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Κρεμαστιώτης

0
655

 

Με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του Παναργειακού ενημερώνει οτι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Σταύρο Κρεμαστιώτη.

 

Η ανακοίνωση:

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναργειακού ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας  με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Σταύρο Κρεμαστιώτη.

Η απόφαση αυτή είναι από κοινού και πάρθηκε ύστερα από συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο κ. Κρεμαστιώτης  σε όλη  την διάρκεια της συνεργασίας του με το Παναργειακό, λειτούργησε με βάση το συμφέρον και μόνο της ομάδας και αποχωρεί σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή τύχη σε ότι και αν κάνει.

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί συνέχεια των όσων συνέβησαν την Κυριακή στον αγώνα με την Καλαμάτα. Οπου, εκτός απο την ήττα είχαμε εισβολή οπαδών στο χώρο μπροστά απο τα αποδυτήρια των διαιτητών (κάτι που λογικά σημαίνει τιμωρία έδρας). Και φυσικά το βαθμολογικό κόστος μεγάλο, αφου χάθηκε η πρώτη θέση και δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για την δεύτερη.

Προφανώς ο Κρεμαστιώτης κρίνεται κατά κάποιο τρόπο, υπεύθυνος για την απόδοση της διαιτητικής τριάδας, καθώς ως πρώην διαιτητής και γνώστης του χώρου, είχε -άτυπα-στην αρμοδιότητά του και την διαιτησία.

Πάντως, ανεξάρτητα απο το αν ο συγκεκριμένος είχε ή όχι ευθύνη, είναι σημαντικό η διοίκηση να δέιξει ψυχραιμία και να μην συνεχίσει με άλλες αποφάσεις εν θερμώ, διαχέοντας τις “ευθύνες” για το ότι χάνεται και το φετινό πρωτάθλημα -ενδεχομένως-στο προπονητικό τίμ ή παίκτες. Και να μην αρχίζει να ξηλώνεται η ομάδα που στήθηκε με τόσο κόπο και προσδοκίες το καλοκαίρι! Είναι ενα σκηνικό που έχουμε ξαναδεί στον Παναργειακό κι άλλες φορές στο παρελθόν και δεν οδηγεί πουθενά.