Γ’ Εθνική: Διαδικαστική νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας με 4-0 επι του Παμίσου

0
783

 

Δεν αντέχει σε κριτική το σημερινό παιγνίδι ανάμεσα στην Ένωση Ερμιονίδας και τον υποβιβασμένο Πάμισο Μεσσήνης.

 

Εκείνο που αξίζει είναι οι 3 βαθμοί που πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ερμιονίδα, πετυχαίνοντας τα τρία απο τα τέσσερα γκολ σε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε ο Σαλταπίδας στο 28′.
Ακολούθησε το 2-0 στο 36′ με απευθείας κόρνερ του Σαμαρά.
Στο 42′ ο Τριμπόνιας πέτυχε και το 3-0.

Ακόμη πιο χαλαρά αγωνίσθηκαν οι ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο φιλοξενούμενος δεν μπορούσε να προβάλει καμία αντίσταση. Απλά στο 60′ ο Νικολούδης πέτυχε το τελικό 4-0.

Ιδιαίτερες φάσεις δεν δημιουργήθηκαν, η Ερμιονίδα είχε την πλήρη κατοχή και εκτός των 3 βαθμών το μόνο αξιοσημείωτο είναι η χρησιμοποίηση του 15χρονου Ν.Μερτύρη, που είναι και ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έχει χρησιμοποιηθεί στην Ένωση σε αγώνα πρωταθλήματος.

Συνθέσεις
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Αθ.Κολιτσιδάκης): Αλευράς- Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης (75′ Μερτύρης), Σαμαράς (46′ Βασιλέρης)- Γεωργακόπουλος, Πούτση, Τριμπόνιας (46′ Κάλα)- Νικολόπουλος (65’Γκότοφ), Νικολούδης (75′ Βασιλέρης).
ΠΑΜΙΣΟΣ:Καπατσώρης (80′ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος, Μάραντος, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Βλάχος (70′ Γεωργουδιός), Παπαδόπουλος (60′ Χαρλέπας), Γεωργιόπουλος (46′ Κοντομανωλόπουλος), Χελάς, Ρούτσης.