Γ΄Εθνική: Λύγισε στο 81′ η Ένωση Λέρνας στο Βλαχιώτη

0
714

 

Λύγισε στο 81′ η Ένωση Λέρνας στο Βλαχιώτη και έτσι δεν κατάφερε να πάρει κάτι η ομάδα της Αργολίδας, που πάντως το πάλεψε αν και ουσιαστικά υποβιβασμένη.

 

Είχαμε κυρίως παιγνίδι κέντρου, με την Ένωση να απειλεί στο πρώτο 15λεπτο με Κρεμύδα και Μπιτζή που δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις.

Ο Βλαχιώτης πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, ιδιαίτερα στο πρώτο 15λεπτο και είχαν και δοκάρι με κεφαλιά.

Αλλες φάσεις δεν υπήρχαν σημαντικές μέχρι το 81′ όταν απο απο δεξιά έγινε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί με κεφαλιά ο Νέρες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλατή.

Η Λέρνα προσπάθησε να απειλήσει μια φορά με τον Μπιτζή που έφθασε στην περιοχή κι ενω είχε την επιλογή να πασάρει στον Μανιάτη, επιχείρησε ο ίδιος σουτ χωρίς τύχη. Η άλλη όταν Μανιάτης, Τριανταφύλλου συνδυάσθηκαν, ο Αϊβαλιώτης έκανε παράλληλη μπαλιά, την οποία δεν πρόλαβε κανείς να σπρώξει προς το τερμα.

Γενικά ο απολογισμός είναι θετικός με βάση την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Πλατής-Μούγιος (85′ Παντελή), Σελλής, Κάπλατζης, Καϊάφας (82′ Αντωνόπουλος)- Τσουρδίνης, Τριανταφύλλου, Αϊβαλιώτης- Κρεμύδας (60′ Λέρμας), Μπιτζής, Μανιάτης.