Α1 Αργολίδας: Αρκετοί παίκτες μετακινήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου

0
834

Ολοκληρώθηκε και η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και στις ομάδες της Αργολίδας είχαμε αρκετές ανακατατάξεις. Άλλες κινήσεις ήταν υποχρεωτικές, άλλες έγιναν από ομάδες που έψαχναν ενίσχυση.

 

Αναλυτικά το πάρε-δώσε των ομάδων της Α1:

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017: Αποκτήθηκε μόνο ο Αινείας Καλογερής, ενώ έφυγαν λόγω σπουδών οι Καραβίδας και Φατούρος. Επίσης οι Βασίλης και Γεράσιμος Φλεβάρης.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Αποκτήθηκαν ο 23χρονος τερματοφύλακας Ιμεράι, ο 31χρονος μέσος Βαγγέλης Σαράντης (από την Ασίνη), ο 18χρονος μέσος Ηλίας Κούρτης (από τον Ατρόμητο Παναριτίου), ο 30χρονος αμυντικός χαφ Σταύρος Βλασίδης από τους Πόντιους Δραπετσώνας, ο 30χρονος μέσος Βασίλης Μάγουλας από την ΑΕΚ Άργους, ενώ επέστρεψε ο μέσος Αστέρης Κίρκος.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Αποκτήθηκαν οι μέσοι Βαγγέλης Τσώρος (από την Θυελλα Σκαφιδακίου) και Αλεξ.Μποζιονέλος (από τον Αριστέα Άργους).

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ: Αποκτήθηκαν οι νεαροί Α.Καββεζός και Καζολιάς (από την Ένωση Λέρνας). Έφυγε ο Τράγκας (για τον Αστέρα Δρεπανιακό)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Αποκτήθηκε ο επιθετικός Γρηγόρης Ταραντίλης (από την Ένωση Λέρνας), ενώ επέστρεψε ο Μιχ.Τράγκας από τον Πανασιναϊκό. Έφυγαν οι Τσουρδίνης και Μανιάτης (για Ένωση Λέρνας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Απέκτησε τον νεαρό αμυντικό Μιχ.Διδασκάλου (απο τον Αριστείωνα Λυγουριού), τον μέσο Σταύρο Βαρβαρέσο (απο τον Ασκληπιό) και τον έμπειρο αμυντικό Ευριπίδη Καπετακωνσταντή (απο τον Πόρο).

ΠΟΡΟΣ: Έφυγε ο Ευρ.Καπετανκωνσταντής

ΑΡΙΣΤΕΑΣ: Έφυγε ο Αλεξ.Μποζιονέλος, ενώ σταμάτησε λόγω τραυματισμού ο Δ.Φουρνάρος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Απέκτησε τον Ηλία Κοσμά, ενώ επέστρεψε απο τραυματισμό ο Μπαβελής. Έφυγαν οι Μαυρόγιαννης, Κομπόσης, Κούρτης.

ΣΠΕΤΣΕΣ: Αποκτήθηκαν οι μεσοεπιθετικοί Ερέκι, Ζώης, Σιδέρης. Έχασε πρόσφατα με χιαστό τον Τριπολιτσιώτη και πριν λίγο καιρό τον Παρεμουτζιάν.

Είναι δε, σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Μπαλαγιάννης βγήκε μεν από το νοσοκομείο αλλά το πρόβλημα στην γνάθο παραμένει και θα συνεχιστεί η θεραπευτική αγωγή. Κατά τις πληροφορίες, μετά την Κυριακή, ενδέχεται να αναλάβει ο Δημήτρης Μπατάκος και έως το τέλος της περιόδου.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Απέκτησε τον τερματοφύλακα Χρυσ.Ξερούλη και τους Γ.Ρηγόπουλο, Γ.Κίτο από τον Ολυμπιακό Άργους. Επίσης από τον Πανασιναϊκό τον επιθετικό Νικολάου. Έφυγε ο Κόλλιας (για τον Αχιλλέα Φιχτύου).

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ: Έφυγαν ο επιθετικός Καραβιάς και ο αμυντικός Διδασκάλου. Απέκτησε δυο ποδοσφαιριστές από την Αθήνα.