Γ΄Εθνική: Ετοιμάζονται για το ματς της χρονιάς στον Παναργειακό

0
615

 

Το ματς της χρονιάς είναι η Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καλαμάτα, για τον Παναργειακό. Η ομάδα του Άργους, έχοντας χάσει εκτός τα ντέρμπι απο Καλαμάτα και Ασπρόπυργο, για να μείνει στην μάχη ανόδου δεν έχει άλλο δρόμο απο την νίκη.

 

Είναι γεγονός πως το δεύτερο ημίχρονο στον Ασπρόπυργο δημιούργησε έναν προβληματισμό, αλλά το εντός έδρας με την πρωτοπόρο του 8ου ομίλου είναι μια άλλη …ιστορία. Άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα του αποτελέσματος, αλλά φυσικά και της ανάλογης εμφάνισης, επειδή οι δυνατότητες των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών αλλά και του συνόλου, είναι αντικειμενικά μεγάλες.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος δεν αντιμετωπίζει αυτή τη φορά αγωνιστικά προβλήματα, αφου οι Μπουντόπουλος και Καδάς συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο μεγαλύτερη κινητοποίηση παρατηρείται και στις τάξεις των φίλων της ομάδας, οι οποίοι ετοιμάζονται να φωνάξουν ενα βροντερό παρόν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Πάντως, επειδή αναμένεται και έντονη παρουσία οπαδών της Καλαμάτας, το σίγουρο είναι πως η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή, σε ενα γεμάτο  στάδιο.