Α1 Αργολίδας: Ο Τροιζηνιακός διέλυσε με 6-0 τον ελλιπή Ποσειδώνα Διδύμων

0
708

 

Καταιγιστικός ο Τροιζηνιακός επικράτησε πολύ εύκολα του Ποσειδώνα Διδύμων με 6-0, πετυχαίνοντας 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κατέρρευσαν οι φιλοξενούμενοι που είχαν παραταχθεί με ελλείψεις και ουσιαστικά με σύνθεση ανάγκης αφου στην 11αδα ξεκίνησαν δυο τραυματίες!

 

Ο Τροιζηνιακός ξεκίνησε με διάθεση απο την αρχή και έψαξε το γρήγορο γκολ. Ωστόσο, χρειάσθηκε η …βοήθεια των φιλοξενούμενων, που με λάθος γύρισμα έδωσαν την ευκαιρία στον Σούχλα να ανοίξει το σκορ στο 17′.
Το 2-0 έγινε στο 27′ απο τον Κατσέλη.
Η ομάδα του Γαλατά είχε κι άλλες ευκαιρίες με Δελαπόρτα, Ανδρέου, Μικρό, τις οποίες δεν ολοκλήρωνε απο επιπολαιότητα.

Ο Ποσειδώνας μετά το 1-0 είχε δοκάρι με τον Σαλλάκου, ενω διαμαρτυρήθηκε για μια υπόδειξη οφσάιντ στον Δήμιζα, ο οποίος έβγαινε τετατετ κι ενω είχε δεχθεί τη μπάλα απο αντίπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αντοχές των φιλοξενούμενων τελείωσαν και νωρίς έγινε το 4-0.
Στο 50′ και στο 58′ ο Σούχλας με άλλα δυο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ.
Στο 70′ ο Κατσέλη πέτυχε το 5-0 και στο 80′ με απευθείας κόρνερ ο Σταματέλος διαμόρφωσε το 6-0.

Συνθέσεις
ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Ν.Φάσσιας): Ντελίου- Μπατζάβαλης (46′ Σουμπάμ), Καλύβας, Σαμπάνης, Δελαπόρτας- Ανδρέου, Σταματέλος, Κατσέλη- Μικρός, Σούχλας (70′ Κορδαλής), Μητρώκας (60′ Καρνέζης).
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Ν.Αποστόλου, Στεργίου, Σ.Κονδύλης, Οικονομόπουλος- Τρέσα, Σαλλάκου, Δ.Προσίλης, Δήμιζας- Αντωνόπουλος (65′ Οικονομόπουλος), Προσίλης Βαγ.(39′ λ.τρ. Α.Κονδύλης).