Α1 Αργολίδας: Άντεξε η άμυνα του Αριστέα απέναντι στον Πανασιναϊκό

0
435

 

Στο 0-0 έμειναν Πανασιναϊκός και Αριστέας, σε ενα παιγνίδι που είχε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια,δεν βοηθάει σε τίποτα τον Αριστέα που ήθελε νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε αποφυγή του υποβιβασμού.

 

Η Ασίνη ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, προσπάθησε να βρει το γκολ, ενω ο Αριστέας έπαιξε καθαρά αμυντικά με στόχο να μην δεχθεί γκολ και έψαξε κάποιες αντεπιθέσεις.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 20′ και στο 40′ απο τον Α.Καββεζό, απο μπαλιές του Γ.Ταμπάκη. Στην πρώτη περίπτωση τον πρόλαβε αμυντικός με τάλκιν την τελευταία στιγμή, στην δεύτερη η γυριστή κεφαλιά πέρασε ελάχιστα έξω.
Ο Αριστέας είχε στο 10′ ενα σουτ του Κουτσούκου που εξουδετέρωσε ο Τσακάλης.

Δυνατά ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανασιναϊκός.
Στο 50′ απο μπαλιά του Κωστόπουλου, το σουτ του Α.Καββεζού απέκρουσε ο Φατούρος.
Στο 60′ σουτ του Μπιτινή λίγο έξω. Επίσης, τρία σουτ του Καζολιά μεσα απο την περιοχή, βρήκαν σε αντίπαλο.
Στο 65′ πλασέ του Μαμμωνά πέρασε άουτ.

Ο Αριστέας προσπάθησε στο τέλος να “κλέψει” το παιγνίδι. Στο 85′ Μαμμωνάς και Κουτσούκος δεν ολοκλήρωσαν τηνα ντεπίθεση και στο 90′ ήταν λάθος η τελική πάσα του Παναγιωτόπουλου σε συνδυασμό των Παναγιωτόπουλου, Μαμμωνα, Ζουγλή.

Συνθέσεις
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αγγέλαινας):Τσακάλης- Κ.Τσίρος, Ρεβίθης, Γ.Ταμπάκης, Καλλιάνος- Δ.Καββεζός (85′ λ.τρ. Κασάνος), Τεμέλκοφ, Καζολιάς (70’Ρέζντα)- Κωστόπουλος, Ν.Τσίρος (46′ Μπιτινής), Α.Καββεζός.
ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς):Φατούρος- Τσαγκάρης, Καρατζούλης, Κυριακόπουλος, Γρίβας- Αραμπός, Δεδεμπίλης (90′ Ζουγλής)- Κουτσούκος (88′ Μαυρόγιαννης), Παναγιωτόπουλος, Μπουμπάρης- Μαμμωνάς.

*”Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανασιναϊκού σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας. Την Τρίτη, 29 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ., ελάτε στο GOAL Café να διασκεδάσουμε μαζί με την ομάδα, ενισχύοντας την προσπάθειά της για την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο. Η παρουσία όλων των φίλων της ομάδας, θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για την οικογένεια του Πανασιναϊκού.”