Γ’ Εθνική: Μάχη για μια θέση θα δώσει στον Ασπρόπυργο ο Παναργειακός

0
363

 

Με μισό πρωτάθλημα ισοδυναμεί ο αυριανός αγώνας του Παναργειακού στον Ασπρόπυργο, καθώς και οι δυο ομάδες διεκδικούν-κατ’ αρχήν- την 2η θέση της βαθμολογίας και στην συνέχεια την 1η (όπου βρίσκεται η Καλαμάτα).

 

Ο Ασπρόπυργος έχει εναν βαθμό λιγότερο και ως γηπεδούχος δεν έχει άλλο περιθώριο απο την νίκη. Μάλιστα να σημειώσουμε οτι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στην ομάδα της Αττικής που πέραν των δυο μετεγγραφών που πραγματοποίησε, καλεί τον κόσμο της να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την όλη προσπάθεια.

Απο την άλλη, ο Παναργειακός που είχε επικρατήσει στο Άργος στον πρώτο γύρο, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και πηγαίνει για αποτέλεσμα. Αλλωστε, εκτός έδρας, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα στην Καλαμάτα, τα έχει πάρει περίφημα. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσει ο Μπουντόπουλος κι αυτό για προληπτικούς λόγους, επειδή στον προηγούμενο αγώνα αποχώρησε στο 15λεπτο λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Φυσικά ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου -φυσικός χλοοτάπητας- λόγω των βροχών των τελευταίων ημερών.

Στο πλευρό της η ομάδα του Άργους θα έχει αρκετούς φίλους της, οι οποίοι άλλωστε σταθερά φέτος ακολουθούν σε ολα τα εκτός έδρας.

Η αποστολή του Παναργειακού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ασπρόπυργο αποτελείται από τους :Φαρμάκη, Allen- Κυριακόπουλο, Μπριλακη, Καλυβα, Παπαϊωάννου- Παναγιώτου, Μπούτα, Γερόλυμο, Τσιμικλή, Μαρίνη, Καρούτη, Μουσταφά- Φασούλη, Συρεγγέλα, Μπουντόπουλο, Μενδρινό, Μαρουκάκη.