Α1 Αργολίδας: Έκοψε την πίτα του ο Ερμής Κιβερίου

0
343

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ χθες Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο “Τσιούλος” στο Κιβέρι.

 

Την κοπή της πίτας έκανε ο εφημέριος του Κιβερίου π. Πέτρος Αθανασόπουλος, παρουσία των παικτών και των προπονητών των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ερμή.

Παρόντα επίσης πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας (και επι σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας) Αντώνη Λυμπέρη, η σύζυγός του Μαρία, η πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Κική Παπαδάτου, καθώς και μερικών πιστών φιλάθλων της ομάδας.

Εκ μέρους του ΔΣ, ο πρόεδρος της ομάδας Θάνος Νταβέλος, κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σε αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό επίπεδο, καθώς και από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί ή άλλα απρόοπτα.

Ευχήθηκε για τη νέα χρονιά πρώτα από όλα υγεία σε όλους τους αθλητές και να συνεχίσουν να δείχνουν το ήθος και την αγωνιστική διάθεση που πρέπει πάντα να χαρακτηρίζουν την ομάδα.

Τυχεροί της βραδιάς- που έτυχαν το φλουρί- οι Τάσος Μπλάτσος από την ομάδα ποδοσφαίρου και Αλέξανδρος Καρκαλάτος από την ομάδα μπάσκετ, οι οποίοι έλαβαν και το καθιερωμένο δώρο από τη διοίκηση.