Βραβεύσεις και σεμινάριο στη γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου

0
583

 

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες, κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών, συλλόγων της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν προ ημερών στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής του ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

 

Στο σεμινάριο, μίλησε η Φρόσω Πατσού (αθλητική ψυχολόγος του ΣΕΓΑΣ, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και πρώην πρωταθλήτρια στίβου με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό), ο Σπύρος Κέλης (μέλος δ.σ. ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης ΣΕΓΑΣ, ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ), ο Δημήτρης Μπερτζελέτος (διατροφολόγος, συνεργάτης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελ/σου) και η Ανδριάνα Αληγέωργα (φυσικοθεραπεύτρια, συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελ/σου).

Εγινε επίσης, η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης απ’ τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Βινατσέλα.

Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν φυσικά η απονομή τιμητικών βραβεύσεων για τα παιδιά των σωματείων της ΕΑΣ, που έφεραν διακρίσεις και ρεκόρ στο έτος που έφυγε.

Παρευρέθηκε και η κ. Ξένια Αργειτάκη, απ’ την κεντρική διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, η οποία και μίλησε για τις συνολικές, αγωνιστικές επιτυχίες του ΣΕΓΑΣ για το 2018, ενώ, γνωστοποίησε και τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Την βραδιά, τίμησε με την παρουσία του, ο δήμαρχος της Τρίπολης, κ. Δ. Παυλής, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, κ. Γ. Ρουμελιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι, όπως επίσης και προπονητές στίβου. Φυσικά οι γονείς των παιδιών που τιμήθηκαν, οι προπονητές τους, οι εκπρόσωποι των σωματείων.

Στην γιορτή του ΣΕΓΑΣ, παρόντες ήταν και οι κ.κ. Γιάννης Μπόλας, Δημήτρης Πουλόπουλος και Παρασκευή Παπαχατουρίδου.

Στην ετήσια εκδήλωση της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου τιμήθηκε η ομάδα σκυταλοδρομίας του ΣΔΥ Αργολίδας. Εκεί βρέθηκαν οι Ελπίδα Καρκαλάτου, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Τόκα, με τον προπονητή της Γιώργο Καραπάνο.