Α1 Αργολίδας: Ισοφαρίσθηκε στο 88’ ο Αριστέας

0
592

 

Μεγάλη ευκαιρία έχασε σήμερα ο Αριστέας για να πάρει την νίκη απέναντι σε εναν μέτριο Φοίνικα, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ισοφαρίσθηκε στο τέλος.

 

Καλά ξεκίνησε ο Αριστέας, απέναντι σε εναν μέτριο Φοίνικα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε σημαντικές φάσεις.

Στο 55’ απο φάουλ του Ζουγλή κι οχι καλό διώξιμο απο τον Καλυβόπουλο, ο Βερβενιώτης με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Φοίνικας στην συνέχεια προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως ο Αριστέας είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Ζουγλή, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Καλυβόπουλος και στην δεύτερη περίπτωση η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν τα τελευταία λεπτά, η ομάδα της Νέας Επιδαύρου προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις να φέρει τη μπάλα στη περιοχή. Στο 70’ απο γύρισμα του Γεωργίου ο Τσαούσης σούταρε πάνω απο τα δοκάρια. Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία έως το 88’ όταν σε σέντρα του Μπερμπατιώτη, απο το δεύτερο δοκάρι ο Χατζόπουλος ισοφάρισε.

Μάλιστα ο Φοίνικας θα μπορούσε να πάρει και το διπλό, αλλά στο 93’ πάλι απο σέντρα του Μπερμπατιώτη, ο Χατζόπουλος βγήκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε.

 

Συνθέσεις:

ΑΡΙΣΤΕΑΣ (Απ.Κατσάς): Φατούρος- Δουσεμετζής, Σουλελές, Καρατζούλης, Κυριακόπουλος- Βερβενιώτης (70’ Τσαγκάρης), Αραμπός, Παναγιωτόπουλος (60’ Μπουμπάρης – Κουτσούκος (90’ Δεδεμπίλης), Μαμμωνάς, Ζουγλής (80’ Γρίβας).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας): Καλυβόπουλος- Κωστόπουλος, Λιμνιάτης, Ντόκο, Μπερμπατιώτης- Καραμπέτσος, Τσαούσης (72’ Α.Λαλιώτης), Δρούγκας- Κουτσούκος (63’ Γεωργιόπουλος), Χατζόπουλος, Γεωργίου.