Α1 Αργολίδας: Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη ο Πανναυπλιακός

0
539

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα ο Πανναυπλιακός, που πέρασε από τα Δίδυμα με 1-0.

 

Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι η ομάδα του Ναυπλίου υποχρεώθηκε από το 50’ περίπου να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 90’ έμεινε και με 9 παίκτες.

Με προβλήματα εμφανίσθηκε και πάλι ο Ποσειδώνας Διδύμων, τα οποία και του στοίχισαν, όπως φάνηκε.

Ο Πανναυπλιακός απέκτησε προβάδισμα στο 32΄, όταν σε επίθεση από δεξιά ο Μπρέγιανος στον Μουταβελή, αυτός στον Γιωργή, που έκοψε στο πρώτο δοκάρι για τον Θ.Σαράντη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια προσπάθεια με τον Μουταβελή, που απέκρουσε με τα πόδια ο Μαμουτάι και ένα σουτ του Βαγ.Σαράντη λίγο άουτ.

Ο Ποσειδώνας είχε δυο προσπάθειες με τους Κέλλη και Τρέσα.

Στο 51’ αποβλήθηκε ο Παπαδημητρίου για χέρι έξω από την περιοχή και από το σημείο αυτό και μετά ο Πανναυπλιακός οπισθοχώρησε.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε να πιέσει με όποιον τρόπο, είχε δυο σουτ του Τρέσα έξω (το ένα απο μπαλιά του Κέλλη, το άλλο από πάσα του Προσίλη, και μια με τον Κέλλη. Δεν είχε όμως την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία ο Γιωργή και στο 93’ αντίκρυσε την κόκκινη και ο Μούγιος.

 

Συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάϊ-Α.Κονδύλης (70’ Κοροντίνης), Στεργίου, Μούγιος, Δήμιαζας (75’ Οικονμόπουλος)- Οικονομόπουλος, Σαλλάκου- Α.Τρέσα, Κέλλη (88’ λ.τρ. Ν.Αποστόλου), Βαγ. Προσίλης (46’ Δ.Προσίλης)- Σ.Κονδύλης.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Βασ.Μπάρδης-Δ.Ψαθάς): Μαχαίρας- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Τσαβδαράς- Γιωργή, Βαγ.Σαράντης, Μπάρδης (80’ Κασνέτσι)- Παπαμάρκου (52’ Κουγιάς), Θ.Σαράντης (67’ λ.τρ. Κούρτης), Μουταβελής (86’ Μπεντούλη).