Γ’ Εθνική: Δύο ακόμη προσθήκες για την Ένωση Λέρνας

0
1134

 

Με δυο ακόμη ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε η Ένωση Λέρνας τις τελευταίες τρείς ημέρες, στην προσπάθειά της να συμπληρώσει εναν ικανό αριθμό ποδοσφαιριστών με τους οποίους θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με εναν νεαρό και έναν έμπειρο
ποδοσφαιριστή.
Ο νεαρός είναι ο Αλέξανδρος Παντελή, ο οποίος ανήκε έως πρόσφατα στον Αριστέα Άργους και ο οποίος λόγω σπουδών ήταν στην Αθήνα απο το καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση της ομάδας: Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παντελή.
Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Προηγούμενος
σταθμός της καριέρας του η ομάδα του Αριστέας Αργούς (Α1 Αργολίδας), ενώ έπαιξε και στον  Ερμή Κιβερίου.
Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Παντελή στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

 

Η δεύτερη προσθήκη είναι ο έμπειρος μέσος Δημήτρης Μανιάτης (γεννημένος το 1981), ο οποίος τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο αγωνιζόταν στον Αστέρα Δρεπανιακό, το 2015-2016 στον Πανναυπλιακό, τις περιόδους 2013-12 και 2014-15 στον Αστέρα Δρεπανιακό και παλι. Φυσικά έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε Γ’ και Δ’ Εθνική πολλά χρόνια.
Ο συγκεκριμένος, λόγω άλλης του υποχρέωσης δεν θα είναι στην διάθεση του Λουκά Κούρου αυτή την Κυριακή, αλλά απο την ερχόμενη εβδομάδα.