Α2 Αργολίδας: Πάντα μπροστά στο σκόρ πέρασε με 3-2 απο τα Ιρια η Προσύμνη

0
420

 

Σε ενα παιγνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, η Προσύμνη επικράτησε με 3-2 του Κεραυνού Ιρίων στο γήπεδο Δρεπάνου.

 

Μετριότατο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ζίμπα κτύπησε φάουλ απο δεξιά στη περιοχή ο Δήμας έκανε το κοντρόλ κι έδωσε στον Δεδούση κι αυτός πέτυχε το 0-1.

Στο 60’ απο κόρνερ του Ρεβύθη, στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ο Ρούμπος έστειλε τη μπάλα μόλις έξω.

Στο 63’ απο σέντρα του Ρεβύθη και σουτ του Πασπαλιάρη, ο Λυκομήτρος απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ κτύπησε ο Ρεβύθης και με κεφαλιά ο Πασπαλιάρης ισοφάρισε.

Στο 66’ συνδυάσθηκαν Δεδούσης-Π.Α.Σκούρας-Ζίμπα- Δήμας, ο οποίος απο αριστερά σέντραρε και ο Ιβάνοφ με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

Στο 72’ ο Δήμας απο δεξιά έδωσε στον Π.Δ.Σκούρα, ο οποίος με σέντρα-σουτ, έστειλε την μπάλα να κτυπήσει μπροστά απο τον Τυροβολά να πάρει ύψος και να καταλήξει στα δίχτυα του Κεραυνού.

Στο 89’ ο Πασπαλιάρης αξιοποίησε μπαλιά του Ρεβύθη κι αυτός μείωσε σε 2-3.

Στο 90’ η μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό όταν ο Ρεβύθης πάσαρε στον Λαχανά, ο οποίος εξ επαφής σχεδόν έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 84’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Π.Δ.Σκούρας

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ι.Δρούζας): Τυροβολάς, Στεφανόπουλος, Τσακάλης, Σέρφας, Δρούζας, Σκρέλι (60’ Λυκουρέτζος), Ρούμπος (73’ Κράλεφ), Λιαγκριδώνης (38’ Αναγνωστόπουλος), Πασπαλιάρης, Ρεβύθης, Δωρής.

ΠΡΟΣΥΜΝΗ (Α.Παπαδοπετράκης): Λυκομήτρος, Π.Δ.Σκούρας, Ζιμπα, Πάπα, Μερμίγκης, Τσιομπάνου (80’ Καπετάνος), Ιβάνοφ (50’ Παλαδινός), Δεδούσης, Π.Α.Σκούρας, Κατσούρης (86’ Παπαδοπετράκης Π.), Δήμας.