Α2 Αργολίδας: Διαψεύδει ο Δυοβουνιώτης επεισόδιο ανάμεσα σε διαιτητές!

0
744

 

Με ανακοίνωση της ομάδας του Δυοβουνιώτη, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Γιώργος Κοκορομύτης, ξεκαθαρίζει οτι σε πρόσφατο αγώνα της ομάδας δεν συνέβη κανένα επεισόδιο ανάμεσα σε διαιτητή και επόπτη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα ιστοσελίδας.

 

Η ανακοίνωση του Δυοβουνιώτη, όπου αναλύεται το τι συνέβη:

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο parapolitikaargolida.gr, αναφορικά με την υποτιθέμενη αποβολή βοηθού απο τον διαιτητή γι’ απρεπή συμπεριφορά και επειδή σε δική μας ποδοσφαιρική αναμέτρηση ένας εκ των βοηθών δεν μπορούσε να συνεχίσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ως σωματείο δεν θέλουμε να αφήνουμε σκιές, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Διαψεύδω με κατηγορηματικό τρόπο ότι συνέβη το παραπάνω γεγονός, καθώς στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήμουν παρών καθ’ όλη την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωσή της. Η πραγματικότητα είναι πως ο βοηθός παρέμεινε στ΄ αποδυτήρια μετά το πέρας του ημιχρόνου λόγω ασθενείας, όπως μας ανέφερε και η διαιτητική τριάδα. Το δημοσίευμα δεν αντικατοπτρίζει στο παραμικρό την πραγματικότητα και δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Ως Δυοβουνιώτης πιστεύουμε πως δεν θα πρέπει να κατασκευάζονται απο κανέναν τέτοιες ειδήσεις, οι οποίες πλήττουν το Αργολικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του».