Γ’ Εθνική: Τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης απο την Ένωση Λέρνας

0
608

 

Σε ανακοίνωση εφ’ όλης της ύλης, προχώρησε σήμερα η διοίκηση της Ένωσης Λέρνας. Σε αυτή, τονίζεται ιδιαίτερα η υπερπροσπάθεια των παικτών στα δυο τελευταία παιγνίδια με μεγάλους αντιπάλους και σημειώνει πως τα δυο επόμενα είναι κρίσιμα για την παραμονή ή όχι στην κατηγορία.

 

Τονίζει δε, οτι μέχρι τώρα η ομάδα δεν έτυχε της ανάλογης βοήθειας απο τους φορείς, αλλά παρόλα αυτά η προσπάθεια να συνεχιστεί για αξιοπρεπή παρουσία ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: Εκ μέρους Δ.Σ της Ένωσης Λέρνας, θέλουμε να τονίσουμε τον ηρωϊσμό όλων των παικτών της ομάδας μας όπου και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό (ιστορικών συλλόγων οργανωμένων και με πολύ υψηλούς προϋπολογισμούς σε σχέση με την ομάδα μας ) με τις εμφανίσεις τους μας έκαναν όλους υπερήφανους στην περιοχή μας, κερδίζοντας κυρίως τον σεβασμό των αντιπάλων μας.

Με την ομάδα του Ασπροπύργου για την 13 αγωνιστική (1-2) στην έδρα μας, πάλεψαν για την ισοφάριση έως το τελευταίο σφύριγμα και στην τελευταία φάση για λίγο δεν επιτευχθεί . Στην έδρα της Καλαμάτας χθες, κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο του ομίλου μας και λόγω στατιστικών όλων τον ομίλων της Γ Εθνικής και έκανε μια εμφάνιση όπου κέρδισε της εντύπωσεις και το κυριότερο τον σεβασμό ενός μεγάλου αντιπάλου (δηλώσεις προπονητή Καλαμάτας Χριστόπουλου).

Από την πλευρά μας, αναγνωριζοντας την υπερπροσπάθεια όλων των παικτών και του προπονητικού τίμ, κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, τους ευχαριστούμε ειλικρινά από καρδιάς και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας της δυνάμεις να στηρίξουμε την συγκινητική προσπάθειά τους.
Τελος, απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να στηρίξουν με την παρουσία τους στα δυο κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια με Παναρκαδικό και Ένωση Ερμιονίδας, όπου κρίνεται και η παραμονή στην Γ Εθνική.

Υ.Σ.:Οι οικονομικές συνθήκες της εποχής μπορεί όντως να είναι δύσκολες για τον κόσμο, όμως η ομάδα μας πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής από όλους τους Φορείς (ΕΠΣ Αργολίδας , Περιφέρεια , Δήμος Άργους-Μυκηνών ) για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες ενός Εθνικού Πρωτάθληματος όπως της Γ Εθνικής, όπου συμμετέχει και εκπροσωπεί την Αργολίδα .

Παρ’ όλα αυτά εμείς θα συνεχίζουμε μέχρι τέλους την δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι για την αξιοπρεπή από την ομάδα μας παρουσία και εκπροσώπηση του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.