Γ’ Εθνική: Αναβλήθηκε το ΑΟ Υπάτου-ΑΟ Εικοσιμία λόγω καιρού

0
321

 

Λόγω αδυναμίας της ομάδας της ΑΟ Εικοσιμία να ταξιδέψει απο την Κεφαλονιά, η σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΟ Υπάτου αναβλήθηκε.

 

Η σχετική η ανακοίνωση:

«O AO Υπάτου, ανακοινώνει την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον ΑΟ Εικοσιμίας, η αποστολή της οποίας δεν ταξίδεψε από την Κεφαλλονιά λόγω μη πραγματοποίησης των δρομολογίων των πλοίων. Όπως μας ενημέρωσε η ΕΠΣ Βοιωτίας, ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι ο αγώνας αναβάλλεται».

Ακολούθησε νεα ανακοίνωση απο την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ εκφράζει την έντονη κι απολύτως δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του προς τα θεσμικά όργανα, για την ευκολία με την οποία ανέβαλαν το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ και για την μη έγγραφη ενημέρωση μας!

Προς τεκμηρίωση των ανωτέρω αναφέρουμε τα εξής:

  1. Στο επίσημο site της ΕΠΟ δεν υπάρχει καμία ανάρτηση για την αναβολή του αγώνα.
    2. Η ενημέρωση μας έγινε μόνο τηλεφωνικά και όχι εγγράφως (email).
    3. Χθες έγιναν κανονικά τα πρωϊνά δρομολόγια Κεφαλλονιά Κυλλήνη και δεν έγιναν μόνο τα απογευματινά.
    3. Από χθες το βράδυ έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στην ακτοπλοϊκή γραμμή Κυλλήνη Κεφαλλονιά και σήμερα το πρωί στις 7:00 έγινε κανονικά το δρομολόγιο Κεφαλλονιά Κυλλήνη.
    4. Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο δεν έγινε καμία προσπάθεια να γίνει το παιχνίδι με αλλαγή της ώρας;

Από τα παραπάνω είναι προφανές, ότι δεν εξαντλήθηκαν όλες οι δυνατότητες για την διενέργεια του σημερινού αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα μας, διότι μας αναγκάζει να αλλάξουμε τον προγραμματισμό μας και να παίξουμε σε εμβόλιμη αγωνιστική τον εν λόγω αγώνα.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΑΟ Υπάτου”.