Α1 Αργολίδας: Απο την στιγμή που προηγήθηκε όλα έγιναν πιο απλά για το Ναύπλιο 2017

0
599

 

Σπουδαίο διπλό για το Ναύπλιο 2017, που με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε απο το Παναρίτι κάνοντας ενα ακόμη μεγάλο βήμα προς την άνοδο και την Γ’ Εθνική. Οσο κι αν θεωρηθεί οτι είναι νωρίς για κάτι τέτοιο, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι το μεγάλο φαβορί.

 

Άλλωστε, να σημειώσουμε πως σήμερα στα αποδυτήρια βρέθηκε και το νεο απόκτημα ο Αινείας Καλογέρης, ο οποίος υπέγραψε και ξεκινάει προπονήσεις απο αύριο. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η διοίκηση κινείται για να κλείσει άλλους δυο ποδοσφαιριστές μέχρι την λήξη της μετεγγραφικής περιόδου.

Στον αγώνα τώρα, απο τηναρχή φάνηκε η διάθεση των δυο ομάδων για την νίκη. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά. Τρία γυρίσματα απο τον Οψιμούλη δεν ήταν τα κατάλληλα για τον Κοσμά. Η πιο σημαντική ευκαιρία ήταν με τον Κοσμά που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Κοζιώτης ήταν σε σωστή θέση.

Στο διάστημα αυτό για το Ναύπλιο, ο Αγγελόπουλος είχε ενα διαγώνιο σουτ.

Στο 19’ έγινε το 0-1. Απο κακή μπαλιά του Προύντζου, ο Σάκουλης ανέβηκε και σέντραρε, ο Αγγελόπουλος ουσιαστικά μόνος , καθώς ο Γκολέμη είχε βγει να κόψει τη σέντρα, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 25’ απο κόρνερ του Αγγελόπουλου, ο Οβτογκ με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Ακολούθησε σουτ του Μίχου στο δοκάρι, με επέμβαση και του Πιττερού.

Στο 40’ προσπάθεια του Μπόμπόμπου και πάσα στον Λιαγκρή, αυτός ανατράπηκε απο τον Σάκουλη, το πέναλτι κτύπησε ο Κοσμάς και το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εμπειρία του Ναυπλίου το έκανε να διαχειριστεί σωστά το σκορ, έκλεισε καλά τους χώρους και όταν πέτυχε και το 1-3, το αποτέλεσμα κρίθηκε. Ο Ατρόμητος δεν φάνηκε να έχει δυνάμεις και ψυχολογία για κάτι περισσότερο, άλλωστε η αποχώρηση απο το 55′ λόγω τραυματισμού του Κοσμά, του στέρησε εναν ικανότατο επιθετικό και την όποια σοβαρή απειλή μπορούσε να αποτελέσει.

Στο 70’ απο αντεπίθεση, ο Μίχος πέρασε κάθετα στον Παπασαράντο, ο οποίος πέτυχε το 1-3.

Στις αντεπιθέσεις, ο Παπασαράντος βγήκε σε θέση για σουτ, τον Οβτογκ πρόλαβε τελευταία στιγμή αμυντικός, ενω παράλληλες μπαλιές δεν ολοκλήρωσαν οι Μακαρατζής και Καλυβάς.

 

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν.Μητροσύλης): Πιττερός- Εμ.Μιχαλόπουλος (70′ Γκρίτζαλης), Προύντζος, Σ.Γκολέμης, Δ.Μιχαλόπουλος- Μπούρης (75′ Μαυρόγιαννης), Σαρακινιώτης, Λιαγκρής- Κοσμάς (55′ λ.τρ. Δανομάρας), Μπόμπος (80′ Γκολέμης), Οψιμούλης.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Κοζιώτης- Διαμαντής, Ατζαμίδης, Φίλης, Σάκουλης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Μίχος- Αγγελόπουλος (70’ Καλυβάς), Οβτογκ (80’ Φατούρος), Δριμούρας (65’ Παπασαράντος).