Γ’ Εθνική: Έφυγε ο Παπουτσής- Αποκτήθηκαν Τσουρδίνης και Πλατής απο την Ένωση Λέρνας

0
578

 

Το ρόστερ της Ένωσης Λέρνας, ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος, είναι υπο διαμόρφωση και συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις.

 

Η ομάδα έχει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, αύριο, στην πρωτοπόρο Καλαμάτα και τα προβλήματα είναι πολλά.

Καταρχάς, μιας και το παιγνίδι αυτό δεν είναι μέσα σε αυτά που μπορούν να προσδοκούν κάτι οι νεοφώτιστοι, ο Λουκάς Κούρος θα αφήσει εκτός ενδεκάδας τους έχοντες προβλήματα τραυματισμών Μπόμπο, Κρεμύδα και Μπακατσέλο.

Φυσικά οι ελλείψεις δεν σταματούν εκεί, αφου ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός Σταύρος Κατσαούνης, όπως και ο κεντρικός αμυντικός Γ.Σελλής είναι τιμωρημένοι. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν αγώνα δρόμου τις προηγούμενες ημέρες για να καλύψουν αυτές τις θέσεις και τελικά κατέληξαν στον Σπύρο Πλατή και στον Γ.Τσουρδίνη.

Να θυμήσουμε οτι ο δεύτερος τερματοφύλακας Κασκαντάμης αποχώρησε και ουσιαστικά απέμενε ο άπειρος Παπαγιάννης για τον αυριανό αγώνα.

Το ευχάριστο είναι οτι εξέτισε την ποινή του ο Μούγιος κι επιστρέφει.

Ακόμη, να σημειώσουμε την αποχώρηση των Παπουτσή και Αρσενίδη, δυο βασικών ποδοσφαιριστών, των οποίων όμως το κόστος παραμονής θεωρήθηκε αρκετά υψηλό σε σχέση με την βαθμολογική θέση και τον στόχο της ομάδας πλέον.

Τέλος, αποχώρησε και ο νεαρός Καββεζός, αυτός όμως επειδή λόγω της σχολής του δεν μπορούσε να συμμετέχει στις προπονήσεις.

Με όλα τα παραπάνω, η ομάδα της Λέρνας θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα με 15 ποδοσφαιριστές (απο τους οποίους οι δυο τερματοφύλακες) με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση

Η ανακοίνωση της ομάδας που αφορά τις συμφωνίες με τους Πλατή και Τσουρδίνη:

Η διοίκηση της Ενωσης Λέρνας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Σπυρίδωνα Πλάτη  κ τον Γιώργο Τσουρδίνη. 

Ο Σπυρίδων Πλατής  είναι 19 ετών, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Προηγούμενη  ομάδα η Α.Ε. Ηράκλειο (Α Αθηνών), έπαιξε σε Αστέρα Δρεπανιακό, Ερμή Κιβερίου, Αργοναύτη , Παναργειακό, ενω ξεκίνησε απο την ακαδημία του Αριστέα Άργους. 

Ο Γιώργος Τσουρδίνης είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Προηγούμενη ομάδα ο Αστέρας Δρεπανιακος, ενω έπαιξε και σε Αργοναύτη, Πανναυπλιακό, Ένωση Μιδέας και Διοβουνιώτη.    Καλωσορίζουμε τους Σπυρίδωνα Πλατη και Γιώργο Τσουρδίνη στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».