Α1 Αργολίδας: Την πίτα του έκοψε σήμερα ο Πανναυπλιακός-Ηρακλής

0
1043

Την πίτα του για τη νεα χρονιά έκοψε σήμερα το απόγευμα ο Πανναυπλιακός-Ηρακλής, στα γραφεία του, στο ΔΑΚ Ναυπλίου, με παρόντες το δ.σ., το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

ΒΙΝΤΕΟ:

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ψυχογιός, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη και τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημ.Κωστούρο για τους ευχές που έστειλαν (και οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν λόγω άλλων υποχρεώσεών τους την ίδια ώρα).

Τόνισε δε, πως στόχος για την νεα χρονιά είναι η ομάδα να εμφανισθεί καλύτερη, μέσω καλύτερου προγραμματισμού και θα υπάρξουν γι αυτό το σκοπό προσθήκες (ήδη ο Βαγγέλης Σαράντης αποκτήθηκε απο τον Πανασιναϊκό και αγωνίσθηκε στον Πόρο).

Απο την μεριά του, ο προπονητής Βασίλης Μπάρδης σημείωσε πως σήμερα εκτός απο την κοπή της πίτας έγινε και αγιασμός επειδή μέχρι στιγμής έχουν συμβεί πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα. Τόνισε δε, πως φέτος γίνεται μια προσπάθεια να μπούν οι βάσεις ώστε την επόμενη περίοδο να προχωρήσει η ομάδα προς υψηλότερους στόχους.

Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας Παναγιώτης Γκιαούρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο σε όσους αγωνίσθηκαν αλλά και σε όσους ποδοσφαιριστές ήταν στην αποστολή στον Πόρο, δόθηκε πρίμ για την εμφάνιση και την νίκη.