Γ’ Εθνική: Στηρίζει Κολιτσιδάκη και παίκτες το Δ.Σ. της Ερμιονίδας

0
337

 

Ανακοίνωση με νόημα εξέδωσε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα προπονητή. Στηρίζει δε, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα αποκτηθούν κι άλλοι τις επόμενες ημέρες.

 

Αφορμή της ανακοίνωσης η άσχημη εμφάνιση και η βαριά ήττα στον αγώνα της Κυριακής, απο τον ΑΟΚ Ζακύνθου, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλη δυσαρέσκεια στον κόσμο , όσο αφορά τις επιλογές της διοίκησης την φετινή περίοδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Με αφορμή μεμονωμένα περιστατικά και φωνές που ακούστηκαν μετα την απρόσμενη εντός έδρας ήττα, η διοίκηση κάνει σαφές προς όλους ότι προπονητής είναι και θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδακης, ο οποίος χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης του ΔΣ.

Οι παίκτες μαζί με αυτούς που θα έρθουν εντός ολίγων ημερών, χαίρουν της απόλυτου εμπιστοσύνης του ΔΣ.

Εμείς όλοι, μαζί με την βοήθεια των ανθρώπων και των φιλάθλων που στηρίζουν την ομάδα θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας. Κλείνουμε τα αυτιά μας, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε για το καλό της ομάδας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους τους απλούς φιλάθλους που κάθε Κυριακή ματώνουν για αυτήν την ομάδα. Σε αυτούς κσι μόνο σε αυτούς θα δώσουμε λόγο με την ληξη της αγωνιστικής περιόδου.