Γ’ Εθνική: Με σοβαρότητα για το διπλό ο Παναργειακός

0
612

 

Toν Παναργειακό υποδέχεται σήμερα ο Πάμισος, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν με σημαντικές απουσίες, καθώς οι Ρήγας, Κατσιβαρδέας και Σωτ.Δημητρακόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και βέβαια έτσι κι αλλιώς η κατάσταση είναι δύσκολη γι αυτούς, αφου βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις 4 πόντους.

 

Το 2019 έφερε τέσσερις μεταγραφές και για τον Πάμισο. Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Αλεβίζο απο τον Τέλλο Αγρα, τον επιθετικό Μανιατέα απο την Α.Ε. Αβίας, τον κεντρικό αμυντικό Γεωργουδιό απο τον Α.Ο. Πάτραι και τον μέσο Κοντομανωλόπουλο από την Ακαδημία Πάμισος. Η ομάδα της Μεσσήνης ενδέχεται να αποκτήσει τον εξτρέμ Τόσκα Κρίστι από την Ακαδημία Πάμισος.

  Οσο για τον Παναργειακό, πηγαίνει με μοναδικούς απόντες τους Μαρουκάκη, Μενδρινό, οι οποίοι επειδή προέρχονται απο επαγγελματική κατηγορία δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Είναι όμως εντάξει οι Μπουντόπουλος, Τσιμικλής και ξεκινούν. Στην αποστολή και ο Γερόλυμος που προέρχεται απο ομάδα Γ’Ε θνικής.

Φυσικά μοναδικός στόχος είναι οι 3 βαθμοί και η καλή εμφάνιση, αν και χρειάζεται προσοχή μιας και έχει αποδειχθεί οτι παγίδες κρύβουν και τα πιο “εύκολα” παιγνίδια.

Η αποστολή της ομάδας του Άργους για την σημερινή (3μμ) αναμέτρηση, αποτελείται από τους: Παλιγγίνη, Φαρμάκη- Καλύβα, Κυριακόπουλο, Μπριλάκη, Παπαϊωάννου, Ροκάι- Παναγιώτου, Καδά, Τσιμικλή, Καρούτη, Μαρίνη, Μουσταφάι, Γερόλυμο, Μπούτα- Μπουντόπουλο, Συρεγγέλα, Φασούλη, Παιδάκη.