Γ’ Εθνική: Εύκολο πέρασμα απο τον Παναργειακό με 4-0

0
731

 

Δεν συνάντησε δυσκολίες στην Μεσσήνη ο Παναργειακός, νίκησε με 4-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κατόπι της πρωτοπόρου Καλαμάτας, υπολειπόμενος κατα 4 βαθμούς.

 

Ο εκ των ουραγών Πάμισος, αμύνθηκε μαζικά απο το ξεκίνημα προσπαθώντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για οσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γινόταν. Οταν όμως έγινε το 0-1. Το παιγνίδι κρίθηκε, αφου ούτε λόγος για να απειλήσει τον Φαρμάκη.

Το σκορ άνοιξε σχετικά αργά, στο 38’ με ε΄πυστοχο κτύπημε πέναλτι του Μπουντόπουλου. Το πέναλτι κέρδισε ο Παναγιώτου που μπήκε απο δεξιά κι ανατράπηκε απο τον Καπατσώρη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, απο μπαλιά του Καδά στον Μπουντόπουλο, αυτός απο αριστερά βρήκε απέναντι μόνο τον Παναγιώτου και το 0-2.

Στο 69’ απο λάθος αμυντικού, πήρε ο Συρεγγέλας λίγο πάνω απο την σέντρα, προχώρησε και με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Στο 75’ ο Καδάς σέντραρε απο αριστερά και με κεφαλιά ο Συρεγγέλας το 0-4.

Εκτός των γκολ, αρκετές οι ευκαιρίες του Παναργειακού ως απόρροια της συντριπτικής κατοχής μπάλας. Στο 0-0 είχε δυο κεφαλιές έξω οπ Συρεγγέλας κι άλλο ενα πλασέ άουτ μετά το 0-2.

 

Συνθέσεις:

ΠΑΜΙΣΟΣ (Φασουλής): Καπατσώρης, Μάραντος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αριστομενόπουλος, Μωράκης, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Ρούτσης, Ηλιόπουλος, Αλεβίζος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης- Κυριακόπουλος, Μπριλάκης (Τσιμικλής), Παπαϊωάννου- Παναγιώτου, Καλύβας, Μαρίνης (Καρούτης), Καδάς, Μπούτας (Γερόλυμος)-Συρεγγέλας, Μπουντόπουλος (Παιδάκης).