Γ’ Εθνική: Δύσκολη έξοδος για την Καλαμάτα στην Τρίπολη

0
413

 

Την πρωτοπόρο Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα ο Παναρκαδικός, σε ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα παιγνίδια της αγωνιστικής. Η ομάδα της Καλαμάτας μετράει μόνο μία ήττα στις 12 αγωνιστικές.

 

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας, δήλωσε μεταξύ άλλων για τον αγώνα: Είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε δώσει μεγάλη βάση στην έδρα, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο στόχο της παραμονής. Παλεύουμε σε όλα τα ματς και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό τον μεγάλο αγώνα. Πιστεύω πως με λίγο τύχη ίσως είχαμε κάποιους βαθμούς, αλλά δεν παύει να λέω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα από τα παιδιά”.

Οσο για την Καλαμάτα, τα ματς με τον Παναρκαδικό δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι χαρακτηριστικό πως εχει μόνο μια νίκη σε 18 αναμετρήσεις. Αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Βούρας, Ζαχαρόπουλος, Γιόνδης και Αθανασόπουλος, όπως και ο τιμωρημένος Βοσκόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ψάνη λόγω τραυματισμού.

Παίζουν όμως οι Αλιατίδης και Πινδώνης που εξέτισαν την ποινή τους με… μεταγραφή μιας ημέρας. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα την Τετάρτη έστειλε στην ΕΠΟ δικαιολογητικά για μεταγραφή των Αλιατίδη, Πινδώνη και Βοσκόπουλου στο Μεσσηνιακό, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς της Β’ τοπικής με τον ΑΠΣ Αρις που έγινε την Πέμπτη. Μετά το ματς έγινε νέο αίτημα για νέα μεταγραφή των παικτών από τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα. Ετσι Αλιατίδης και Πινδώνης εξέτισαν την ποινή τους και παίζουν την Κυριακή, ενώ ο Βοσκόπουλος θα εξέτισε την τρίτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του.