Γ’ Εθνική: Με πολλά προβλήματα αύριο η Ένωση Λέρνας

0
560

Δεν ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις το 2019 για την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική, Ένωση Λέρνας, καθώς υποδέχεται αύριο στις 3μμ., τον Ασπρόπυργο.

 

Πολλά τα προβλήματα, λόγω ελλείψεων σε σημείο που να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καταρτισμού αξιόμαχης 11αδας. Όλο αυτό το σκηνικό δημιουργείται λόγω:

των τραυματιών Μπόμπου και Κρεμύδα

της αποχώρησης και του Αρσενίδη, μετά τους Φλεβάρη, Ταραντίλη

του Τσαγκάροφ που δεν επέστρεψε από την Βουλγαρία

του Μούγιου που είναι τιμωρημένος με 4 κίτρινες κάρτες.

Το μόνο θετικό είναι ότι ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Κορωνίδης-Αϊβαλιώτης, είναι στην διάθεση του Λουκά Κούρου, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:  “Η Ένωση Λέρνας ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κορωνίδη, γεννημένο στις 18 Μαΐου το 1990 και ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του η ομάδα του Παννεμεατικού (Α’ Κορινθίας), έπαιξε στον Παναργειακό, στον Ερμή Κιβερίου στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στην Ένωση Μιδέας και στην ΑΕΚ Άργους.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Κορωνίδη στην ομάδα της Ένωσης Λέρνας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Ωστόσο, οι εναπομείναντες φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν για αποτέλεσμα απέναντι σε εναν πολύ ισχυρό αντίπαλο ώστε να δοθεί χρόνος και τις επόμενες ημέρες με τις προσθήκες που θα υπάρξουν να συμπληρωθεί το ρόστερ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.