Α1 Αργολίδας: Νίκησε το Ναύπλιο 2017 και πήρε προβάδισμα 2 βαθμών

0
552

 

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής το Ναύπλιο 2017 που μετά την νίκη του με 2-0 επι των Σπετσών και την ισοπαλία του Ερμή Κιβερίου, έχει πλέον «αέρα» 2 βαθμών από τον δεύτερο. Αποκτά έτσι ένα ψυχολογικό προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

 

Δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα το Ναύπλιο, αφου σκόραρε πριν συμπληρωθεί το 5’, οπότε η κατάσταση έγινε πιο εύκολη στην συνέχεια, μιας και οι φιλοξενούμενοι που ήταν με σύνθεση ανάγκης δεν μπορούσαν να απειλήσουν από την μεριά τους.

Στο 5’ έγινε το 1-0, με σκορερ τον Δριμούρα, με σουτ μεσα από την περιοχή, από μπαλιά του Μίχου.

Το Ναύπλιο είχε κατοχή μπάλας κι αρκετές ευκαιρίες. Κυριότερες με τον Δριμούρα (2), τον Οβτογκ (2), τον Αγγελόπουλο, δυο σουτ του Μίχου.

Η πίεση ήταν ιδιαίτερη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Τελικά το 2-0 ήρθε αργά, στο 86’ με σκορερ τον Αγγελόπουλο, που αξιοποίησε μπαλιά του Μίχου.

 

Οι συνθέσεις:

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Βασ.Γεωργακόπουλος): Μαλεβίτης- Διαμαντής, Μπούκουρης, Φίλης (90’ Ατζαμίδης), Σάκουλης- Παπασαράντος (70’ Φατούρος), Διαμαντής ΙΙ, Μίχος- Καλυβάς (70’ Αγγελόπουλος), Οβτονγκ, Δριμούρας (80’ Μακαρατζής).

ΣΠΕΤΣΕΣ (Μ.Μπαλαγιάννης): Κορωνάκης-Θυμαράς, Σουλιάς, Βιγκλιάρης, Μήτσης, Βώκος, Μπλατάς, Τρόκσι, Βελιώτης, Ερέκι, Παρεμουτζιάν.