Α1 Αργολίδας: Διπλό παραμονής του Πανναυπλιακού στον Πόρο

0
601

 

Σπουδαίο αποτέλεσμα πήρε σήμερα ο Πανναυπλιακός στον Πόρο, επικράτησε με 2-0 στα τελευταία λεπτά και αύξησε στους 5 πόντους την διαφορά από τον αντίπαλό του, στην μάχη παραμονής στην κατηγορία.

 

Δύσκολο παιγνίδι, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Ο Πανναυπλιακός προσπάθησε να βγει στις αντεπιθέσεις κυρίως με τον Μιχαλόπουλο, αλλά δεν έκλεινε σωστά. Δυο φορές ο Μιχαλόπουλος και μια ο Χύσο απείλησαν τους γηπεδούχους. Γενικά ο Πανναυπλιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο.

Η τακτική των φιλοξενούμενων απέδωσε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Μιχαλόπουλος βρήκε χώρο , μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι και στις δυο προσπάθειές του. Η μια στο 85’ και η δεύτερη στο 92’. Στο πρώτο πέναλτι ευστόχησε ο Μπάρδης, στο δεύτερο ο Μιχαλόπουλος.

Ο Πόρος είχε τη μεγάλη του ευκαιρία στο 75’, στο 0-0, όταν από φάση διαρκείας και σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι απομακρύνθηκε.

 

Συνθέσεις

ΠΟΡΟΣ (Δημόπουλος-Κρητικός): Καλάντια- Κουβάτσος, Βλάχος, Άλα (61’ Μαρώτος), Βελτσάνης- Ζώρας, Μούχο, Καραμάνος- Σταύρου (88’ Μαλκάσι), Ράντης, Μπρούσος.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Β.Μπάρδης- Δ.Ψαθάς): Μαχαίρας- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Κασνέτσι (60’ Τσαβδαράς) – Βαγ.Σαράντης, Μπάρδης, Γιωργή- Μουταβελής (60’ Θ.Σαράντης), Χύσος, Μιχαλόπουλος.