Γ’ Εθνική: Στον …χορό των μετεγγραφών και η Ερμιονίδα

0
489

Και η Ερμιονίδα μπήκε στον …χορό των μετεγγραφών, ανακοινώνοντας σήμερα τρεις νέες προσθήκες. Με αυτό τον τρόπο καλύπτει σημαντικές ελλείψεις που είχε στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό της θέσης του τερματοφύλακα όπου είχε απομείνει μόνο ο Αλευράς.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε την απόκτηση:

  • του Ευάγγελου Νικολόπουλου, 28 ετών, μεσοεπιθετικού, με θητεία σε ΑΟ Χαλκίδας Γ’, Τριγλία Ραφήνας Γ’, Φωστήρα Γ’, Προοδευτική Γ’, ΟΦΗ, Οπούντιο Μαρτίνου, Αστέρα Ιτέας. Ξεκίνησε απο την ΑΕ Δηλεσίου και στην συνέχεια πήγε στον Οπούντιο Μαρτίνου, όπου σημείωσε 41 τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην Γ’ εθνική κατηγορία την σεζόν 2012-13 ενώ στην Γ’ εθνική με τον Οπούντιο πέτυχε 14 τέρματα. Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον οδήγησαν στον ΟΦΗ την σεζόν 2015-16.
  • του Αθανασίου Γκιμούση, 24 ετών, τερματοφύλακα, με θητεία σε Τυληκράτη Λευκάδος, Δόξα Βύρωνα και
  • του Μολδαβού Constatin Cotov, 19 ετών, μεσοεπιθετικού, που αγωνιζόταν στην Κόρινθο 2006.

Επιστρέφει ο Σκαρτσίλας

 Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη είναι η επιστροφή του Σκαρτσίλα. Ο έμπειρος επιθετικός ουσιαστικά είναι νέα μετεγγραφή, αφού από το καλοκαίρι στην αρχή με τραυματισμός και στην συνέχεια με πρόβλημα υγείας έμεινε εκτός.

Ήδη έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονική προπόνηση, οπότε σύντομα να είναι και στην διάθεση του προπονητή του.

Με όλα τα παραπάνω, είναι φανερό οτι σύντομα μπορούμε να περιμένουμε μια διαφορετική εικόνα στον επιθετικό τομέα και ταυτόχρονα καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.