Γ’ Εθνική: Έκλεισε δύο-έφυγαν δύο απο την Ένωση Λέρνας

0
842

 

Με αρκετές ανακατάξεις θα εμφανισθεί η Ένωση Λέρνας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν παίκτες που ήδη έχουν αποχωρήσει, κάποιοι ακόμη αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ενω στην θέση τους θα αποκτηθούν νέοι.

 

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Ταραντίλη και την μετακίνησή του στο Δρέπανο, ο Χρήστος Φλεβάρης αποτελεί παρελθόν. Ο νεαρός μέσος (να θυμίσουμε οτι ενω ξεκίνησε το πρωτάθλημα, για εναν μήνα έφυγε να δοκιμασθεί σε ομάδα του εξωτερικού, επέστρεψε κι αγωνίσθηκε στα δυο τελευταία παιγνίδια του 2018 και τώρα) ζήτησε να αποχωρήσει.

Απο κει και πέρα, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τρείς ακόμη ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, με το πιο πιθανό ενδεχόμενο να αποχωρήσουν- για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Οπότε, η διοίκηση θα κινηθεί να καλύψει τα κενά αυτά αποκτώντας άλλους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει κλείσει ήδη ο Γιώργος Τσουρδίνης ο οποίος έως τώρα αγωνίζεται στον Αστέρα Δρεπανιακό και θα καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ.

Ο δεύτερος είναι ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Κορωνίδης που τον τελευταίο ενάμυσι χρόνο αγωνιζόταν στην Νεμέα.

Το γεγονός ότι και οι δύο είναι ντόπιοι δείχνει και την κατεύθυνση που υπάρχει στην συμπλήρωση του ρόστερ.

Επαφές υπάρχουν και με άλλους δυο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά. Τέλος, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής απο τον Παναργειακό, όπου οι τελευταίες αφίξεις θα κάνουν πολύ δύσκολη την συμμετοχή ορισμένων που ήδη έως τώρα ήταν αναπληρωματικοί.