Γ’ Εθνική: Διοικητική κρίση στην Καλαμάτα;

0
502

 

Πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην πρωτοπόρο του 8ου ομίλου, Καλαμάτα και μένει να δούμε κατα πόσο οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για την συνέχεια της πορείας και τους στόχους πρωταθλητισμού, ή αν είναι ενα ζήτημα που προέκυψε με άλλη στόχευση…!

 

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας που έγινε στις 28/12 δεν απάντησε στο ερώτημα αν η διοίκηση θα συνεχίσει ή αν θα υπάρξει εκλογική γενική συνέλευση. Και αυτό γιατί τα μέλη της διοίκησης περιμένουν να ακούσουν την θέση του βασικού χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου.
Πριν το συμβούλιο ο απερχόμενος πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης μίλησε  στο τηλέφωνο με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ακολούθησε το συμβούλιο όπου η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου Απ. Κουκούτση. Ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας μετά το συμβούλιο δήλωσε: “Καλούμε τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να δώσει το παρών στο νέο μας συμβούλιο, την Δευτέρα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού για να μας πει τις προθέσεις και να δούμε αν θα συνεχίσει να λειτουργεί η ομάδα. Ο εκπρόσωπος του Γιάννης Φαββατάς έγινε δεκτός από εμάς δεν είχε άποψη όσον αφορά τις προθέσεις του Αγ. Χριστόπουλου.”

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης που ακολούθησε: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η Καλαμάτα, στην έκτακτη συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση από την θέση του προέδρου και καλεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα 31/12/2018 και ώρα 16:00, τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να παραβρεθεί για να δηλώσει τις προθέσεις του και να σχηματιστεί νέο ΔΣ”.
Ουσιαστικά, η στάση του Αγαθοκλή Χριστόπουλο θα κρίνει το μέλλον της ομάδας. Ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει αλλά και δυσαρεστημένος από κάποια πράγματα.