Κύπελλο Αργολίδας: Νίκη-πρόκριση για τον Ποσειδώνα Διδύμων επί του Πανασιναϊκού

0
628

Ο Ποσειδώνας Διδύμων είναι η τρίτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας (έχουν προκριθεί ήδη Κορωνίδα Κοιλάδας, Ένωση Ερμιονίδας), επικρατώντας με 1-0 του Πανασιναϊκού.

 

Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 30’ . Στο σημείο εκείνο, ο Κέλλης κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο από τον Ρέζντα, προχώρησε μόνος του και πλάσαρε τον Τσακάλη.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανασιναϊκός είχε δυο ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο. Στη μια βγήκε από γύρισμα του Τοπάλι σε θέση βολής, αλλά δεν πλάσαρε καλά και στην δεύτερη από γύρισμα του Ταμπάκη, ο Μαμουτάι απέκρουσε.

Από την μεριά του, ο Ποσειδώνας είχε είχε εξαιρετική ευκαιρία με τον Αντωνόπουλο, ο οποίος βγήκε τετατέτ μετά από προσπάθεια του Κέλλη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσακάλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανασιναϊκός μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να πιέσει. Είχε στο 60’ ένα πλασέ του Ν.Τσίρου λίγο έξω, από μπαλιά του Ταμπάκη.

Στο 85’ σέντρα του Μπέλμπα, ο Ν.Τσίρος είχε κεφαλιά άουτ και στο 90’ από κάθετη του Ταμπάκη, ο Μπιτινής επιχείρησε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.

Ο Ποσειδώνας που έπαιξε με αντεπιθέσεις, απείλησε με Κέλλη και Αντωνόπουλο, αλλά ο Τσακάλης αντέδρασε σωστά.

 

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αγγέλαινας): Τσακάλης- Κ.Τσίρος, Ρεβίθης (85’ Μπιτινής), Α.Ταμπάκης, Καλλιάνος- Γ.Ταμπάκης, Καββεζός (65’ Μέξη), Μπέλμπα- Τοπάλι, Κωστόπουλος, Ρέζντα (55’ Ν.Τσίρος)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Δ. (Βασ.Οψιμούλης): Μαμουτάι- Α.Κονδύλης, Μούγιος, Οικονομόπουλος (89’ Στεργίου), Μπάρδης- Τρέσα, Σαλλάκου,  Σ.Κονδύλης- Κέλλης, Αντωνόπουλος, Ν.Αποστόλου (46’ Β.Προσίλης).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Ο αγώνας ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ έχει κωδικό Α1, η ΚΟΡΩΝΙΔΑ Κοιλάδας το Α4, η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Α2

Απομένει το ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Α3)

Οπότε στα ημιτελικά, τα ζευγάρια θα διαμορφωθούν ως εξής:

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Α3-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ