Α1 Αργολίδας: Έμειναν στο 1-1 Πανναυπλιακός και Αριστείων Λυγουριού

0
436

Παραμένει κοντά στις επικίνδυνες θέσεις ο Πανναυπλιακός, που έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον Αριστείωνα Λυγουριού.

 

Έγινε ένα ισορροπημένο παιγνίδι, χωρίς φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο τα μόνα αξιοσημείωτα ήταν τα τρία φάουλ, από τα οποία προήλθαν ένα δοκάρι και το γκολ!

Στο 8’ φάουλ του Μπάρδη, ασθενής απόκρουση του Πνευματικού, ο Μιχαλόπουλος σχεδόν εξ επαφής έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 18’ φάουλ του Λούκας η μπάλα στο δοκάρι κι απομακρύνθηκε.

Στο 24’ φάουλ του Μπάρδη, μόνος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Τσακνάκης άνοιξε το σκορ.

Στο β’ ημίχρονο ανέβηκε ο Αριστείωνας και στο 73΄ο Καραβιάς κέρδισε πέναλτι απο τον Παπαδημητρίου. Το κτύπησε ο Λούκας, η μπάλα στο δοκάρι του Μαχαίρα και στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, προσπαθούσαν μεν να δημιουργήσουν οι δυο ομάδες αλλά δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν προσπάθειες. Οι πιο χαρακτηριστικές ήταν όταν σε αντεπίθεση ο Μιχαλόπουλος με επιλογή να γυρίσει σε δυο συμπαίκτες του σούταρε από πλάγια έξω και η δεύτερη από τον Διδασκάλου που ανέβηκε από πλάγια και ενώ προσπάθησε να κόψει σε τρεις συμπαίκτες του που έρχονταν, έστειλε τη μπάλα πολύ έξω.

Συνθέσεις

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Βασ.Μπάρδης-Δ.Ψαθάς): Μαχαίρας- Μπρέγιανος, Παπαδημητρίου, Τσακνάκης, Κουγιάς- Μπάρδης (87’ Μπεντούλη), Μανιφάβας (39’ λ.τρ. Παπαμάρκου), Χίσος- Μιχαλόπουλος, Σαράντης, Γιωργή.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ (Ι.Ευθυμίου): Πνευματικός- Διδασκάλου, Αλεξανδρόπουλος, Γαλάνης, Πίτρης- Ρούμπος (46’ Ρέκκας), Καραμάνος, Μέντης (75’ Οψιμούλης), Καζάς- Λούκας, Καραβιάς.