Γ’ Εθνική: Χωρίς προβλήματα αναχώρησε για την Κεφαλονιά ο Παναργειακός

0
458

 

Στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων ο ΑΟ Εικοσιμία φιλοξενεί αύριο στις 2μμ., τον Παναργειακό, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

 

Οι δυο αντίπαλοι έχουν εντελώς αντίθετη πορεία, με τους γηπεδούχους να παραμένουν ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου, ψάχνοντας μετά από 11 αγώνες την επίτευξη του πρώτου τους γκολ!Η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι δεδομένη, πράγμα που κάνει για ακόμη μια φορά την προσπάθεια των παιδιών του Μιχ. Αθηναίου.

Η ομάδα του Άργους βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Ο Γ.Αντωνόπουλος, που δεν έχει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα την φέρει μόνη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα θα έχει μειώσει στους -4 από την Καλαμάτα και τότε θα έχει μπει για τα καλά στο χορό της διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου.

Ο Παναργειακός αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Κεφαλονιά.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Φαρμάκη, Παλιγγίνη, Κυριακόπουλο, Ροκάι, Μπριλάκη, Νώτη, Μπούτα, Παναγιώτου,Παπαϊωάννου, Καδά, Μαρίνη, Μουσταφάι, Kαλύβα, Καρούτη, Συρεγγέλα, Παιδάκη, Μπουντόπουλο, Φασούλη.
Το παιχνίδι διεξάγεται στις 2 το μεσημέρι, για συγκοινωνιακούς λόγους. Διαιτητής ο Α.Φωκάς, με βοηθούς τους Δ.Σωτηρόπουλο και Π.Ζούλη από την Αχαΐα.