Η ακαδημία του Αριστέα Άργους στην Παιανία για αγώνες με τον Παναθηναϊκό

0
607

 

Την Παρασκευή 14 του μήνα, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και έδωσε φιλικά παιχνίδια στις ηλικιακές κατηγορίες Κ14, Κ12, Κ10 με τις αντιστοίχες ομάδες τις ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

 

Σε όλες τις κατηγορίες η ομάδα του Άργους ήταν ανταγωνιστική και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανισεις απέναντι στις ομάδες του Παναθηναϊκού.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές της ακαδημίας του Αριστέα που απέναντι σε μία πολύ δυνατή αγωνιστικά ομάδα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, είχαν πολύ καλή απόδοση στους αγώνες και επέδειξαν ήθος με την συμπεριφορά τους, καθώς και στους προπονητές τους Δημήτρη Τότσικα και Ηλία Βουβούσα για την συστηματική και οργανωμένη δουλειά που κάνουν.

Τους αγώνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Νίκος Νταμπίζας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης και οι σκάουτερ Γιώργος Μακρής,Κώστας Ταράσης και Γιώργος Φαμέλης.

Κοντά στην ομάδα του Αριστέα βρέθηκε και ένα “δικό” της παιδί, ο Φάνης Μαυρομμάτης (ο οποίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών από την ακαδημία του Αριστέα, με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη και Αποστόλη Κατσά και αγωνίστηκε σε αυτή μέχρι 14 ετών), παρακολούθησε τους αγώνες και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές.