Α2 Αργολίδας: Ο Κεραυνός Ιρίων υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα την Υδρα

0
479

 

Με το τέλος του α΄γύρου, η Υδρα υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα, απο τον Κεραυνό Ιρίων και ταυτόχρονα έχασε και την πρώτη θέση στην βαθμολογία (όπου έμεινε πρώτη η Θύελλα Σκαφιδακίου).

 

Στο γήπεδο Δρεπάνου έγινε ενα δυνατό παιγνίδι, που κρίθηκε στο 81’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ρεβύθη. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος για τράβηγμα φανέλας απο τον Τσαγκάρη.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον Κεραυνό είχε μια ευκαιρία ο Σκρέλι και ενα σουτ εξω απο την περιοχή, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Καλαφάτης.

Για την Υδρα ο Ζντράβα είχε απο αριστερά ενα καλό σουτ και στο 42’ ο Τυροιβολάς απέκρουσε σουτ του Σκορρά μέσα απο την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός έψαξε το γκολ με κάθε τρόπο και πίεσε, σκόραρε στο 81’, ενω νωρίτερα, στο 75’ ο Καλαφάτης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Ι.Δρούζα μέσα απο την περιοχή.

 

Συνθέσεις

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ι.Δρούζας): Τυροβολάς, Στεφανόπουλος, Τσακάλης, Σέρφας, Ι.Δρούζας, Σκρέλι, Ρούμπος (65’ Λυκουρέντζος), Λιαγκριδώνης (46’ λ.τρ. Μ.Δρούζας), Πασπαλιάρης, Ρεβύθης, Δωρής.

ΥΔΡΑ (Ν.Καλαφάτης): Καλαφάτης, Διακάκης, Κρανιδιώτης, Ντόνι, Τσαγκάρης, Τζάκας, Μπάσο, Κοφίτσας (78’ Ζώγκος), Ζντράβα, Σκορράς (67’ Ράμπιας), Βελίκα.