Γ’ Εθνική: Με απουσίες αλλά πίστη στη νίκη ο Παναργειακός σήμερα

0
335

 

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας για το 2018, είναι για τον Παναργειακό ο σημερινός με αντίπαλο τον Μανδραϊκό, στις 3μμ., στο ΔΑΚ Άργους.

 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει τους αμυντικούς Χάρη Μπριλάκη και Γιώργο Καλύβα, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινές κάρτες και τον τραυματία Τσαιμικλή. Στην αποστολή είναι ο Μπουντόπουλος (προερχόμενος απο τραυματισμό όμως).

Η αποστολή της ομάδας για τον σημερινό αγώνα με τον Μανδραικό, αποτελείται από τους: Φαρμάκη, Παλιγγίνη- Κυριακόπουλο, Ροκάι, Παπαϊωάννου, Νώτη- Μπούτα, Παναγιώτου, Καδά, Μαρίνη, Μουσταφάι, Μιχάι, Καρούτη- Φασούλη, Γεωργιόπουλο, Συρεγγέλα,
Παιδάκη,Μπουντόπουλο.

Η διοίκηση καλεί για άλλη μια φορά τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο, να ενισχύσει τους παίκτες στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην νίκη, καθώς το επόμενο Σάββατο ακολουθεί το εξ αναβολής εκτός έδρας στην Κεφαλονιά, οπότε υπάρχει η δυνατότητα να μειωθεί η διαφορά απο την πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Να θυμίσουμε την προ ημερών συνάντηση διοίκησης και φίλων της ομάδας, όπου το δ.σ. ζήτησε περισσότερη ενεργή συμμετοχή στα εντός έδρας παιγνίδια, ώστε να κλείσει ο πρώτος γύρος με οσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και με αισιοδοξία να μπεί το 2019.

 

Μανδραϊκός

H προετοιμασία της ομάδας του Μανδραϊκού ολοκληρώθηκε με τον Κούστα να αποτελεί την μοναδική απουσία λόγω τραυματισμού.
Σε δηλώσεις τους ο προπονητής Βασ. Σπάθας και ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Κωνσταντινίδης, σημείωσαν τα εξής:

Βασίλης Σπάθας: «Προερχόμαστε  απο ένα καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί πολύ απλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πρέπει πάντα να κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι, να βελτωνόμαστε και να βγάζουμε τον καλό μας εαυτό. Ο Παναργειακός είναι μία πολύ καλη ομάδα που διεκδικεί άνοδο και εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Θοδωρής Κωνσταντινίδης: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα η οποία στη έδρα της βγάζει τεράστια δυναμική . Εμείς  απο την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό..»